Do leta buďme kočky!

blondie123

leila..krie krce mavam aj ja ..a myslim ze je to kol itomu ze zrazu tvoje telo nedostava toho tolko na kolko bolo zvyknute..urcite pijes ovela viac vody..a menej jes..to bude koli tomu ze jes menej..mna tiez bolieva ked zacnem menej jest..napriklad ked zjem doobeda mrkvu alebo len nieco take lahke..a pijem vela vody..tak to mam potom niekedy nenormalne krce:)..

leila

ahojte, ja idem cvicit zajtra, dneska som celkom dobre papala, jem vela zeleninky a pijem vela vody. Ale dakedy citim take krce v bruchu, neviem moze to byt z toho ze som presla na inu stravu....lebo inak ma nic nenapada.

venere

dnes to opat nebolo najidealnejsie-mala som aj sladke,ale bola som cvicit a este sa chystam robit nejake cviky na moje problemove brusko..neviem co mi je v poslednej dobe sa stale prejedam a nedokazem sa motivovat,aj ked si predstavim ako budem vyzerat v lete..dufam,ze v nedelu sa to neprejavi na centimetroch a ked uz nic tak aspon ostanem na rovnakych mierach..

mmenoir

ahojte, sledujem toto forum uz dlhsie :) aj ja sa snazim schudnut, mam 17 rokov, 154 cm a okolo 50kg hmotnost. chcem to dat do leta na 42-43, vtedy som so sebou bola velmi spokojna... moj problem spociva v tom, ze mam mnooozstvo zdravotnych komplikacii a navyse aktualne zijem v zahranici, kde sedim cely den na zadku a nie su skoro ziadne moznosti hybat sa :/

sosidza

venere nic si z toho nerob,uz to nezmenis,ja som na tom dnes podobne-lebo mam stresy v skole,tak zajedam,cez den v pohode,no pred hodinou som do seba hodila macacie jazycky,termix a predtym 90 g slane ryzove lupienky,sa cudujem,ze mi nie je zle,by som si aspon zapamatala...:(

leila

ahojte, no s priatelom to je teraz komplikovane, a on je nervak, to radsej by som kamosku poprosila. Neviem no bojim sa toho, by som potrebovala mat cele telo chranene hehe.

venere

dnes som bola cely den doma a chytil ma akysi zachvat pazravosti,cize som pojedla vselico mozne a je mi dost mizerne:(zajtra si musim dat odlahceny den aby sa to v nedelu neprejavilo pri merani a pojdem aj cvicit kedze tento tyzden som zatial cvicila iba raz aj to doma..

blondie123

leila...nje som z BB som z kosic:).... myslim si ..ze ak sa naucis korculowat ..tak ten strach z teba opadne..predsa korculowanie nje je nebezpecny sport..skus poprosiit priatela nech ta nauci..aa zober si aj kolenacky:)..ja som napriklad nepadala..tak newiem :)...aa dnes som cvicila pocas celeho dna aspon trocha..kedze som nebola v skole..vela som toho nepojedla..este ma cakaju preskoky cez svihadlo :)..tak vela stastia :)

mary-anne

sosidza- ja som mala presne ten isty problem. jedla som, len ked som bola hladna a to vo velkych davkach. niekedy som jedla az vecer, co som nestihala. no ale na to jedlo si cas najst musime!
co dnes na obed? no kedze mam teraz doma mamu, takze kazdy den domaca strava :o) sosovicova polievocka kysla, pecene kuriatko ryza, broskyne :o)
na ranajky som mala dva pomarance, jablko a vlasske orechy, zaliate medom. je to veelmi super kombinacia!a doda mi energiu:o)odporucam..
desiatu som nestihla, chystala som sa do prace.olovrant si dam to jablcko a vecera biskupsky chlebicek celiaticky (piekla som si ho sama:o) ) a nejaky cajicek...

no tie inline-ky je dobra vec, no nie je na to este zima vonku? ja mam doma a je to super, by som zvladla na tom byt aj cely den :o)