Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
tak dievcata,ja zacinam od zajtra aj so stravou popracovat,bez toho to nepojde-ja som uplne genialny pripad,ako sa to nema robit-som schopna prvy krat jest o piatej vecer,takze metabolizmus spomaleny az az-takze zajtra zacinam o siedmej pekne ranajkami a papam 5 krat denne,aj za cenu toho,ze treosku iste na zaciatku priberiem,vzhladom k mojmu doterajsiemu stravovaniu,ale snad sa tp casom rozbehne :),tak mi drzte palce a nech sa aj vam dari,pekny den
blondie123, odkial si nie si z Ba? zeby sme sa mohli stretnut. Uf korcule, zevraj najlepsie na zadok a stehna, problem by nebol ich kupit, ale neviem na nich ist, som drevo a mam taky problem, ze sa mi lahko kosti lamu a sa bojim ze spadnem a uz sa nepostavim. Priatel mi ich chcel kupit, ale bojim sa strasne toho. kebyze toto nemam, tak nevaham. Je to nebezpecne?
Inak teraz som bola cvicit a som tak utahana ako kon, ze nevladzem ist do skoly, pojdem neskor. Som robila drepy a cviky na nohy a tak by som spala aj po sediacky.
ahojte kocky:o)
no super, ze sme tu uz tolke. len pekne do toho, aby sme v lete boli ozaj kocky a nie len v lete, aj dlho potom:o)
tak ja som dnes cvicila, uff, nevladzem.
stacarka a ty ako?tiez si sa dlho neozvala. ako matury, v pohode??
pekny dnik
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
-ja to skusim takto,snad sa nejak prinutim pravidelne:O),ked to budem flakat,tak babenky pekne mi vynadat treba,aby ma to nakoplo...
:)leila..me ide tiez hlavne o cm a spevnenie :)..tiez sa nebudem vazit kazdy den ..tak raz a tyzden :)..dufam ze sa otepli a koecne vyjdem na krule:)..inac na brucho su dobre pilatesove cviky..kus si pozriet na nete..ja mam doma jedno CD ..a uzasne vyformovalo bucho :)..a aj zvysok tela..len treba pravidelne cvicit :)pekny den :)
...no to by slo :o),zdrava strava a pohyb...pekny zaciatok,nech nam to teda vydrzi co najdlhsie,najlepsie natrvalo a vysledky iste budu tiez
baby asi som to zle napisala, hlavne mi ide o cm z brucha a stehien, zadku, typ hruska jasny a zretelny. Tie kg ak pojdu dolu budem rada, ale ako nie som ten typ ze sa budem vazit kazdy den, lebo viem ze zazraky sa nedeju. Zajtra idem cvicit rano, a potom do skoly. Mozme to skusit spolu, preto som tu. Ja som zacala dost jest zeleninu, lebo predtym to bola slabota.
takze babenky,ja mam 175cm a 63kg,23 rokov-teda podobne ako leila a blondie-ale schudnut na 55kg?to nie je vela-to som mala naposledy pred 9 rokmi a to mi vrav eli,ze som kost a koza..hmm neviem,ale mozme sa pokusit...nejake navrhy???