Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
pajka22-- ja nechudnem! zacala som sa len zdravo stravovat, viac cvici a dostatocne vela pit cez den. ziadne diety! (ja uz aj tak mam jednu, nechcenu-celiakiu)
toto "zdrave zitie" trva tak od 10februara (kedy som sem prvy krat pisala) schudla som dve kila. mam 174cm, vazila som 60kg, ked som zacala.. nechcem vela schudnut, tak do tych 55kg.
stacarka, leila, mary-anna : baby vy ako dlho chudnete a kolko sa vam uz podarilo zhodit?
no ahoj stacarka:o)
ze sa tu aj ukazes. hehe no tak ja mam dalsie kilo dole, ani sa necudujem, po takomto rusnom vikende, co bol. renovovali sme tak trosku dom, stale som nieco prenasala po schodoch, hore-dole. som nabehala urcite aj par km:o) aj ked nebolo vela casu, snazila som sa aspon co-to zjest. bola som ko:o)
no tie cm vam stale nepoviem, kedze sa ku mne ten meter stale nedostal. heh aj som sa snazila tym "pracovnym" metrom odmerat, no vysledky boli dost zaujimave (najprv cez prsia 83, potom zrazu 93:o)
no aspon tie kilecka idu pomalicky dole.. cvicit som uz davno necvicila. nieto casu..
no ja sa aj tak spytam, stacarka, ako matury?:o)
dnes som mala na ranajky- jogurt, cokol.muslicky a banan. neskor, este neviem.. ale obed mam zo vcera: kur.prsia v sezam.cesticku,ryza, broskyne.
zdravim, no ja som bola cez vikend u babky, takze same kolaciky a chlebicky boli predomnou. Musim povedat, ze som dost odolavala, ale dala som si kusok torty, kedze sme oslavovali. Je pravda ze ked som tam isla mala som vahu 61,9 a ked som prisla 62,2kg ale tak beriem to normalne. Dneska asi pojdem na aerobik a zajtra tiez daco vymyslim. Zistila som, ze vzdy musim mat pri sebe zeleninu, lebo potom si dam daco ine a nezdrave.
tak som tu po sto rokoch :D
pol kila dole, na cm ani troska.. necvicila som ani jeden den, kvoli maturam.. necela som sa vycerpavat.. inak na tie sa ma radsej ani nepytajte ze ako dopadli hehe :D
a inak jedalnicek som mala uplne na hovno.. som ani nestihala jest, takze maximalne ranajky, aky-taky obed a obcas vecera.. podla toho, kedy som prisla domov..
ale tento tyzden uz pojdem naplno znova!
vy ako hm? mary, mischella, atd? hmm? :)
Ahojte,
tak som sa dnes rano odvazila a odmerala. Som 7 dni som schudla 600 gramov. Teraz vazim 58,5. Tento tyzden som bola raz na aerobicu a raz som doma cvicila. Dufam, ze tento tyzden schudnem viac :-)
Vy ste ako na tom?
ja som dnes konecne jedla... vecera - na pruzky nakrajana cukina na pare a dve lyzicky nelupanej ryze zmiesanej s kuskami ryby, potom banan
bola som cvicit a potom som sa opat prejedla..vedela som,ze budem mat vycitky,ale jedla som dalej..uz fakt neviem co mam robit..pri predstave,ze by som sa mala ist v lete kupat a ukazat sa v plavkach mi je zle:(
no ja som ani necvicila, ani som ziadnu potravu neprijala :/ som totiz tesne po angine a mam uz treti den problemy so zaludkom a vsetkom co zjem, neskor vyvratim. neviem co s tym :(
blondie123, no hej presne tak ako si to povedala. No dobre snad to casom prejde. Lebo fakt ze jem menej ako papam 5x denne, ale to fakt ze vela zeleninu a daco k tomu, alebo na obed hlavne jedlo, ale tiez si nenavalim plny tanier.