Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
No babulky, predstavujem si to takto:
Jedalnicek:
Ranajky - celozrnne pecivo, samozrejme nie vzdy, na ranajky sa moze vlastne vsetko len z mierov....
Desiata - budeme si striedat jeden den ovocko, druhy nejaky jogurt , akykolvek
Obed- okrem vyprazanych veci vsetko, samozrejm nie v takom mnozstve, ze budeme ledva fucat...
Olovrant- mne nevychadza ale nejake acidko. mozno jogurt...
Vecera - zeleninka,cottage,sunka,vajko na tvrdo a pod.
Budeme kazdy druhy den cvicit aspon minimalne 20 minut...
Co vy na to???
my mame doma ten "superbezkar", ak si to este pamatate.skusim cvicit aj na tom, aj ked je to dost zatazujuce..teda, co nie je?!:-) kilojouly pocitat, nie je zly napad, lenze toto je nieco v com sa vobec nevyznam..
ja ti slubit nic nemozem.. vies ako - never say never..
ALE zajtra mi pride stacionarny bicykel, takze sa k tebe pridavam :) od decembra som schudla 5kg len tym, ze som trocha zmenila stravu a uz nezerem :) no jem vsetko.. len nie v mnozstvach pre gorily hehe, ako kedysi :) uplne vobec som necvicila.. ale voooooobec.. fucim pri vyjdeni na druhe poschodie budovy.. a to sa musi zmenit!
a vlastne sledujem kilojouly.. nepriamo, ale sledujem... pred nejakym casom som studovala, kolko moze mat to a to.. tak som si to zapamatala a teraz to viem trocha odhadnut.. takze si dam aj chipsy, ale tolko, aby to nepresiahlo nejakych 5000-7000KJ na den.. a jeden den zjem malo sacharidov, druhy viac, treti este viac, a na stvrty zase malo.. je to veeeeelmi jemna a ulahcena forma sacharidovych vln,pretoze prisny rezim dodrziavat nemozem.. nevarim si sama, ale v skole sa stravujem.. takze tak :)
drzme si palce!
veru, treba mat dobru motivaciu :-) no viete, ja mam aj celiakiu, preto to bude o cosi zlozitejsie u mna .. a hlavne sladkostiiii!! musim mat kazdy den volaco:-(
dadka, so mnou totalne pocitaj, ja proste si uz konecne chcem uzit leto, bo doteraz dycky som stucnela rovno na leto :o(((
mary-anne, ja zo skusennosti viem, ze najdolezitejsi je system. dobry system, ktory bude jednoducho pre teba zakon a nebudes ho porusovat- zdravy chutny jedlak- na to si zvyknes a potom si nebudes vedet predstavit papat ine nezdrave fujky a samozrejme pohyb pohyb pohyb.. nemyslet furt na jedlo a diety, ale uzivat si zivot :o)) bo dobra nalada zarucuje motivaciu aj pevnu volu a potom sa aj dobre chudne :o))
tak , uz som aj prihlasena :-) ako si to vlastne predstavujes?
Ahojte :o))
No baby som rada, ze sa vas tu par nazbieralo. Ta pevna vola je fakt dolezita, pretoze ja to myslim vazne a hladam niekoho, kto vydrzi so mnou....
tak???
tak u mna je ta pevna vola dost dolezita, lebo mi nic dlho nevydrzi potom. zo zaciatku mam velke oci, tesim sa , no po case to zo mna opadne a som zas tam, kde som aj bola... ja tiez nepotrebujem dat dolu vela, takych max 5kg.. ale ako? heh dolezita otazka....
a baby, chudnutie neni o pevnej voli, ale skor o zvyku.. proste raz si zvykneme papat zdravo a vela vela sa hybat, tak mame vyhrano :o)) a potom nas to nebude laakat na stare papacie chodnicky..
jediny problem bude zbavit sa tych starych zvykov, ale tak ani to neni nemozne :o))