Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
no ja meriam 175 a 68.5kg, po vianociach som mala 71kg
tak v to dufam, ze to bude onedlho pre mna ten stereotyp:-)) nechajme sa prekvapit, co bude.. a ty mas aku vysku, vahu?
viem, ja som tiez taka...sama by som nesla. tiez som chodila do posilky s kamoskou, len ona ma teraz babo a nevyhovuje jej cas, vtedy ked mne...takze zasa nic...
tak sa trapim sama. je to len o tom donuteni a potom ta to uźacne bavit a nutit sa nemusis. stane sa to takym stereoptypom :o))
moja kamoska je dva tyzdne v rakusku a dva doma, takze tam sa tiez toho neda stihnut vela. veru, musim sa nejako donutit aj ja,aspon doma. do fitka som sa uz chystala neviem odkedy,ale ked sama, to je o nicom..
nie nebudem ti tu nic take pisat, je to tvoja vec...ja by som bola happy keby mam 60kg...
ja som chodila s kamoskou cvicit taebo, ale ona si nasla robotu v inom meste a tak na to nemala cas, lebo chodi domov na vikend... a samej sa mi nechcelo. preto som sa donutila cvicit doma...
meriam 174cm. prosim ta, teraz mi tu nepis, ze mam bmi dobre, nepotrebujem chudnut a podobne veci. toho sa napocuvam dost. raz som tu aj napisala do jednej temy, ma odbili,ze mam skor pribrat a podobne... ano mam dobre bmi,no je to zle rozlozene na mne.a ja sama viem, co kde a preco......
no to taebo vyzera super, mala som pozicane dvd od kamosky,ale len som si ho kukla, necvicila:-) neviem, samu ma to nejako extra nebavi..
a kolko merias?
ja cvicim doma...mam dvdcka a sem tam si dam iba orbitrek + nejake brusaky..
cvicim taebo a strasne ma to bavi...
a ako cvicis ty? no urcite sa vela zmeni upravou stravy.. no mam teraz 60 , chcem mat aspon tak 54,55, ale aby sa to urdzalo aj:-)
mary podla mna je lepsi ten tekuty, ale je to vec nazoru... ja som s nim spokojna. Ja cvicim uz dlhsiu dobu...keby som upravila skor jedalnicek, mohlo byt dolu uz viac kg. kolko by si chcela schudnut?
dadka, nevsimaj si ho. naco mu vobec venovat nas drahocenny cas?! absolutne nie!!
no ved to tiez neviem, ci tabletkovy, ci tekuty.. no cvicievam ako kedy. niekedy sa mi chce, inokedy nie.heh ale tak sem-tam na superbezkari , alebo klasicke cviky- brusaky a tak podobne.. no ale ked chcem schudnut , tak budem musiet zacat..
a aj mne sa zdaju tie vyrobky drahe, co tu spominala tinka..