Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
tak ja som toho pojedla viac, mam ranne tento tyzden, tak mam vlastne akoby dva krat obed- v praci, aj doma...
ranajky- zeleny cas a biskupsky chlebicek,co som si upiekla vcera
olovrant- ziadny
obed1-pecene kura ryza s mex.zeleninou, jablkovy kompot,zel,caj
obed2-fazulova kysla polievka a franc.zemiaky
olovrant- 2jablka
popri tom este min.2l cistej vody
ano, 5xdenne je skvele! tak som schudla tych 5kg :)
a tak ja pridam dnesny jedalnicek:
R:krajec chleba+pasteta+paradajka
D:zemla celozr.so zeleninou
O:dva kusky knedle..tie obedy v skole sa nedaju, blee..
Ol:jogurt
V:musli s mliekom..viem, ze sach. by sa na vecer nemali, ale mne to nerobi problem :) teda zatial som nepribrala z toho a jem ich uz asi 3 mesiace na veceru:)
3l vody cca
cvicenie ziadne.. zajtra priiide stacionarny, sa tesim :D
ved to pride vsetko casom, dufam teda..
Babky jasne, ze si to kazda upravi podla seba... zaklad je to,aby sme papali 4-5 krat za den, podla toho kto kedy chodi buvat. Moja suseda takto schudla za pol roka asi 12kg a neobmedzovala sa v jedle, proste jedla pravidelne a mensie davky..
Bude fain aak si budeme pisat kto co papa aspon mozeme obkukavat :-)))
To cvicenie je rano tiez fain... Nooo musim sa donutit :o))
tak na tej stranke toho ale je vela! budem mat dost sa naucit s tym robit a nejako to vniest do zivota.... a kolko by malo byt tych kalorii pocas dna?
je to jednoduche to pocitanie.. jednoducho sledujes hodnoty na obaloch.. co nanejdes na obaloch, najdes na internete.. staci do googlu zadat energeticke hodnoty potravín..
s tym jedalnickom, mne to nebude vychadzat takto.. stravujem sa v skole takze to nejde..
dadka, suuuhlas :o)) ten jedlak sa mi lubi, aj ked to asi kazda iny trocha buce mat- zavisi totiz od okolnosti a tak :P
a cvicenie absoluuutne podporujem :P inak, navrhla by som ete (bo ja to napr tak robim uz par rokov) trocha si privstat rano- aspon o 5 minut- a malu rozcvicku.. stretching, paar brusakov, na prdelku daco a tak.. kazda podla potreby. rano totiz najlepse spaluje :o)
no ako som pisala, mam celiakiu,takze si to asi upravim podla seba.. no a robim jeden tyzden ranne, druhy poobedne.takze aj to je komplikovanejsie