Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
nebojte baby, musime si len najst system...do leta mame cas...ja sa nikam neponahlam...
musim ist...ahojte
nympha tak ja ti tichucko zavdim, ja potrebujem dat dole aspon 8kg :(
domci: papaj vsetko, skus menej sladkosti, menej vyprazaneho jedla, na veceru ak sa ti podari ziadne sacharidy teda ryza,zemiaky,chlieb...
neda sa to.. domov sa vraciam okolo 15:00 a to je velky casovy rozdiel.. hned ako pridem si dam olovrant - napr. jogurt, ovocie, zelenina a na veceru vacsinou tie musli, pripadne tuniak.. tvaroh neznaasam.. takze skor prevladaju ryby, alebo aj biele masko na vode alebo tak.. :)
a KJ? cim menej tym lepsie?
domcik, jasne ze mozes...
moj jedalnicek na dnes:
R:celozrnny rozok, syr,sunka
D:pomaranc
O:tiez rozok,ale 2ks nebolo nic navarene
O:nemam
V.mliecny koktail s banana
viem, ze navecer ovocko moc nie, no mala som chut
coho by som sa mala vyvarovat? sacharidov a tukov? alebo co si mam na jedle vsimat?
Stacarka :) da sa to aj v skole, skus si najst nejaky rezim. doma sa naranajkuj, potom v skole desiata, obed, olovrant a vecera, ci?nie?
Babky a mohli by ste sa kazdy odvazit a pomerat. ja som si zalozila zosit, kde to mam napisane a stanovim si nejaky den v tyzdny, kedy sa budem vazit a povedzme kazde 3 tyzdne merat :)
Ahojte, mozem sa k vam pridat? vzdy som mala tenke brusko a velku rit ale teraz po HAK sa to zhorsilo , ledva sa natrepem do rifli a to doslova.chcem schudnut hlavne na stehnach.cvicit nemam moc kedy lebo cez tyzden mam skolu a som na intraku
joj, tam malo byt desiata ziadna:-) a sport? 5min do prace a 5min z prace bicykel:-)