Do leta buďme kočky!

Dada7

nympha tak ja ti tichucko zavdim, ja potrebujem dat dole aspon 8kg :(

domci: papaj vsetko, skus menej sladkosti, menej vyprazaneho jedla, na veceru ak sa ti podari ziadne sacharidy teda ryza,zemiaky,chlieb...

stacarka

neda sa to.. domov sa vraciam okolo 15:00 a to je velky casovy rozdiel.. hned ako pridem si dam olovrant - napr. jogurt, ovocie, zelenina a na veceru vacsinou tie musli, pripadne tuniak.. tvaroh neznaasam.. takze skor prevladaju ryby, alebo aj biele masko na vode alebo tak.. :)

Dada7

domcik, jasne ze mozes...

moj jedalnicek na dnes:
R:celozrnny rozok, syr,sunka
D:pomaranc
O:tiez rozok,ale 2ks nebolo nic navarene
O:nemam
V.mliecny koktail s banana

viem, ze navecer ovocko moc nie, no mala som chut

nympha

tak mne to stravovanie az taky problem nerobi..aj pohyb mam..s priatelom ked je pekne chodievame behavat a korculovat,ale ked je takto skaredo,tak to nejde..
domcik..jasne :) ja musim iba vyformovat..

Dada7

Stacarka :) da sa to aj v skole, skus si najst nejaky rezim. doma sa naranajkuj, potom v skole desiata, obed, olovrant a vecera, ci?nie?

Babky a mohli by ste sa kazdy odvazit a pomerat. ja som si zalozila zosit, kde to mam napisane a stanovim si nejaky den v tyzdny, kedy sa budem vazit a povedzme kazde 3 tyzdne merat :)

domcik

Ahojte, mozem sa k vam pridat? vzdy som mala tenke brusko a velku rit ale teraz po HAK sa to zhorsilo , ledva sa natrepem do rifli a to doslova.chcem schudnut hlavne na stehnach.cvicit nemam moc kedy lebo cez tyzden mam skolu a som na intraku