Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
Ahoj lenula :) Tak ty si ta lenula... mne sa to ani nezda take cudne, ze mame podobne miery...mozno to taebo ano. Zumbu nepoznas? Tak si to vygoogli a uvidis, je to tiez dobra makacka, lavne na svlastvo
akurat som prisla z obeda.mali sme nejake divne kura, no a ja mam kura rada, iba ako perkelt, pecene moc nemusim tak som si dala ryzu, ale bol super salat s fazulkou.mnaaam
s maminou si dnes ideme urobit tofu, lebo nikomu inemu to neberie 8) ason mi viac zostane
ano cvicim ho doma, obcas aj zumbu, ale taebo je lepsie. dvd som si objednala z netu. je tu toho plno.
dada, ty cvicis doma to taebo, mas nejake dobre dvd? kde si ich kupila? a da sa to teda aj doma cvicit?
doteraz som cvicila 2x do tyzdna a zacnem kazdy druhy den..
no to teda mame... mne to ide dost pomalicky.. zacala som 27.12.08 a mam dolu 2,5kg...hm...nevadi, snad sa to troska rozbehne. Inga (moja suseda) mi poradila, ze ked sa mi vaha zastavi, mam skusit papat co najviac bielkovin a menej sachacov. teda menej peciva a taaak...ze jej to tak slo...
vidis, zas ta vola? noo mame co robit...
je to pravda, ze treba si dat aj tu cokoladku, ale podla mna nie kazdy den...da sa od toho odnaucit...to je len sila vole 8)
dufam ze sa premozem.coby som dala za to aby som ju nelubila :)