Do leta buďme kočky!

Dada7

Ahoj lenula :) Tak ty si ta lenula... mne sa to ani nezda take cudne, ze mame podobne miery...mozno to taebo ano. Zumbu nepoznas? Tak si to vygoogli a uvidis, je to tiez dobra makacka, lavne na svlastvo

lenula

ahoj dadka :o)
to je sila, ale si mi neskutocne podobnaaa... uz tomu rozumiem. ja tiez cvicim taebo, ale zumbu nepoznam. miery mame tiez podobne, no ja som zacala so zmenou stravy 12.januara

tak ti drzim palce :-))

Dada7

akurat som prisla z obeda.mali sme nejake divne kura, no a ja mam kura rada, iba ako perkelt, pecene moc nemusim tak som si dala ryzu, ale bol super salat s fazulkou.mnaaam
s maminou si dnes ideme urobit tofu, lebo nikomu inemu to neberie 8) ason mi viac zostane

Dada7

no to teda mame... mne to ide dost pomalicky.. zacala som 27.12.08 a mam dolu 2,5kg...hm...nevadi, snad sa to troska rozbehne. Inga (moja suseda) mi poradila, ze ked sa mi vaha zastavi, mam skusit papat co najviac bielkovin a menej sachacov. teda menej peciva a taaak...ze jej to tak slo...

Dada7

je to pravda, ze treba si dat aj tu cokoladku, ale podla mna nie kazdy den...da sa od toho odnaucit...to je len sila vole 8)