...ale priatel sa zblaznil. neveri,ze je jeho,pricom za celych tych 5 rokov co sme spolu som nikdy na ineho chalana ani nepomyslela,ani som sa s inymi bez jeho pritomnosti nestykala osamote, chodili sme von spolu a s jeho kamosmi..neviem co robit,on sa musel zblaznit,mozno to je obranna reakcia pred sokom z toho,ze cakam male..ale ako mi to mohol povedat??? =(((((
cakam malinke,ale...
baby,neviete mi nieco poradit aj na toto? dnes mi vysiel hepres na pere,a netusim z coho. len neviem,ci su niektore clanky o tom,ze hepres moze poskodit plod pravdive..ako sa toho co najrychlejsie zbavit?
ahoj..ja mam tiez dlhe vlasy a neviem co s nimi... vsetci chcu aby som si ich nechala dlhe,ale ked uz ma nebavi stale ich spinat,alebo nieco s nimi vymyslat..zas je toprakticke,ked je babo,ze si ich dam len do copu,a hotovo,nebudu zavadziat..mozno skusim aspon postupku jemnu,nech mam pocit zmeny =)))
tak to je super,ze ste sa bavili na svadbe..mali ste tam vela ludi? celkovo myslim..aj pocasie celkom vyslo..
teraz prazdninujete,vam fajne..ja trcim doma,mato dnes prisiel po nocnej rano o pol 8 z prace od vcera od 6,pricom busom musel cestovat uz o 4 poobede,a hned rano o 8 isiel na fusku s mojim bratom... bude riadne unaveny..doma je to take..on frfle,a ja to ignorujem a rozpravam alebo odpovedam,alebo sa pytam normalne..ja nemma zaujem o hadky
inac,vcera som dala babke otazku,nech si tipne,kolko som pribrala..ta ona ze 3 najviac 4 kg.. ja ked som povedala ze 10kg,tak neverila,sranda.. v posledne dni ma vsak pobolieva brusko-nie ako ze by mi bolo zle,alebo nejake take bolesti ,ale tak zvlastne,niekde medzi pupkom a spodnou castou tela (nevedela som najst normalne slova na tu oblast bikin=)).. a uz tolko ludi povedalo,ze nebudem poriadne babo ani citit uz tieto tyzdne,no ja mam pocit,ze zo dna na den citim kazdy jej pohyb intezivnejsie..viem kedy sa pohne,v noci sa na to budim,viem v ktorom mieste sa pohne,lebo neviem ci vystrcuje ritku,ale sem tam mi robi taky kopec na tej strane kde by mala mat zadok =),aj nohami kope,rukami vytahuje....otocena je stale hlavickou dole,takze je to zatial fajn.. a stale mi tecie krv z nosa.. ci rano,ci vecer,proste kazdy den 2 x minimalne,ale ked som to zacala prilis pozorovat,prisla som na to,ze len s jednej nosovej dierky mi tecie cele tehotenstvo ta krv..len z pravej..mama vravela,ze tam mozno budem mat slabsiu cievku..ale bude to asi z toho tepla..lebo ked vyjdem von a som tam dlhsie,hned sa mi zakruti v hlave a tecie krv.. a este aj ten tlak moj..
inac som premyslala,ze sa budem doktorky pytat o tu epiduralku..ja sa nenormalne bojim tej bolesti porodu..a neveim si predstavit to zasivanie..a stale nechapem,ako sa budem o seba starat,ked budem dole pozasivana,ako si to budem panecku myt? uz sa vidim v sprche ako tam trcim a stresujem,aby som si nepotrhala stehy.. a este sa chcem vidiet,ako si to budem osetrovat..neviem ci daku mast si kupim,alebo svagrina vravela,ze ona mala daky teraz si nespomeniem presne,ale nieco ako dermachlorofor,ci co..daco take..nejaky zeleny sprej..neporadite aj vy nieco? mozno vam to pride ako hlupa ptazka,ale bojim sa,aby som to vsetko zvladla,aby sa to rychlo zahojilo a tak
ahoj Safa :)..
tak ja sa hlasim :D.bolo vyborne, zabavili sme sa, Betka tam robila sou riadnu, stale na nohach, tancovala, kazdemu sa pacila :), bola z nej taka mala princeznicka :), na byt prisla cela utahana, tolko co sa vycikala, do pyzama a spala :D.sme prisli nejak okolo polnoci.vydarena svadba veru, kolace uplne vynikajuce, vsetci sme sa zalizovali :D.no a sme tento tyzden u mojich rodicov na "prazdninach", tak si uzivame, v nedelu sa grilovalo, vcera tiez, takze je fajne :).no a dneska sa idem dat strihat, konecne :D.uz mam vlasy po pas :D..ale na uces mi to dobre padlo, ze som ich mala take dlhe, mi kamaratka ani nechcela verit, ze to mam svoje, si myslela, ze mam pricesok :D.ale uz mi to zacina troska liezt na nervy :D..
Vy ako?uz lepsie doma?my mame teraz take kludne obdobie :)..
no caute svadobcania..tak ako? aj ja by som na daku sla.. mna to tak bavi taka svadba,vela ludi,pokecas,vidis ludi,co si dlho nevidela a taaak..my sme tu mali na tyzden na prazdninach svagrinu s detmi,brat dosiel az v sobotu,lebo robil,tak sme mali veselo,a je mi smutno za nimi,nema ma kto budit,ziadna krasne detske usmevy nevidim..tak je tu smutno zrazu,az mi je do placu..vcera ked odchadzali,tak sme sa nemohli rozlucit...
mojmu manzelovi prasi ako zvycajne,ale mam na haku..jeho to prejde..teraz maju v orbote riadne perno,este aj prepustaju,tak sa mu ani nedivim,aj ked zlost by si nemusel vybyjat na mne..ale tak co uz.. dnes som poprala,nezehlim..
tak sa ozvyte.. caute =)
no ja tiez nie som vysoka :D..este mensia, ako Ty Safa :)..ja mam len 158cm a momentalne nejakych 54kg..pred tehu som mala tak 50-51kg..a strie som mala aj ja, na brusku okolo pupka..ale bolo to take zvlastne, lebo niekto ma take velke, hrube, ja som mala len take tenucke, kratke a teraz mi to vobec nie je vidno :)..
no tak na to zehlenie sme sa asi dohodli :D..mne to dneska nevyslo, boli sme svokre prepratovat naspat nabytok po malovani..takze mi to ostava na zajtra..a zajtra ideme k mojim rodicom zrejme :)..uz tam ostaneme do svadby, bude treba cosi pozavazat do saly, tak manzel hadam pomoze cosi :).
majte sa pekne! :)
tak ja som bola tiez drobna,ked som sa narodila,z troch deti,co moja mamina porodila som bola najmensia,najdrobnejsia.. a myslela to na dlzku,ze je mala..ale v dobrom to myslela,lebo sama videla,ze ja nemam extra vysku,mam 165cm a teraz vazim 59kg..dnes sa ma svagrina pytala,ze kde mam tych 9 kg,co som cez tehot.nabrala..ze vraj iích nevidi,stale som rovnaka,az na to brusko..no ale mam pre zmenu strie na zadku,vyzera to desne..uz som ich natierala kadecim,nepomaha to =( skoda...
co sa tyka tych siat-tiez si myslim,ze mozes kombinovat..aj ja som na svadbe,co sme boli ytzden pred nami mala bluzku novu a tiez suknu,a sandalky na opätkoch.. a vyzerala som tiez slavnostne..a potom to budes moct kombinovat aj s inymi vecami..
neviem,ci sa nam zadarilo vsetkym trom,ale aj ja by som mala ist zehlit =)))
Lenka - ako sa hovori, kostymom iste nic nepokazis :),takze to bude urcite v pohode :)..aj ja by som mala ist zehlit, tiez tam mam cosi nazbierane..ale to pocasie a pomaly sa bliziaca jesen su pre mna take depresivne akesi..nemam chut na nic..ale budem musiet, len teraz Betka spi, tak az potom :)..
no ved som aj behala po obchodoch a nieco som aj nasla..v orsay maju pekne veci aj v mangu som si minule kupila taku suknu letnu..da sa vselico skonbinovat a asi to aj tak urobim.nebudem si kupovat na kazdu svadbu nieco ine ved nie som celebrita :D
vezmem si tie cierne topanky co moja svokra minule obkecala a cierny kostym do toho nejaku bluzku a je to.
a vy co porabate??,my sme boli vonku napapali sme sa a teraz alex spinka a marek vysava auto a ja som si nasla trochu casu na net ale idem nieco vyzehlit lebo s ami tu urobila kopa :)
ahoj Lenka..ja si myslim, ze aj vaha ked je nizsia, tak to nemusi nic znamenat..hlavne, aby bolo babatko aj mamicka zdrave, to je dolezite..ja som bola aka drobunka, ked som sa narodila a teraz som zdrava a nic mi nechyba :).moja sestra mala pri narodeni len o 200g viac ako ja ked som sa narodila, ma 13,5roka a je uz taka ako ja :)..takze ziadne stresy :)..
len s tymi satami Ti bohuzial poradit neviem..ja uz mam na brachovu svadbu saty prichystane 4mesiace a Betka pol roka :D..tiez v sobotu sa valime bavit :D..ale inak mne sa celkom pacia niektore veci z orsay - vacsinou ma tam vo vyklade nieco oslovi :) a myslim, ze to je aj v pohode a dalo by sa obliect aj na svadbu :).
safa ja si tiez myslim ze vaha je ok aj nasa mala vazila tak nejako a nakoniec bola poriadne babatko.no jej sa nechcelo otocit dole hlavickou bola tvrdohlava :D
no a teraz tu jaci krici a je zdrava :)
nedala by som ju za nic na svete.marek vravi ze dufa ze aj druhe dieta bude take poslusne ako je alexandra.
ja som dnes bola na gynekologii nasla som si hrcku na prsniku tak som zvedava ze co.
trosku som vystrasena ale nechcem robit unahlene zavery.
no a inac nic nove.trosku
som mimo nejako.z toho pocasa taka otapena neviem sa prisposobit na to nase uprsane pocasie.mam chut zaliezt do postele a nevyjst z nej aspon 3 dni.
pocuvajte baby potrebujem radu na nejake saty alebo nieco take leo ideme v sobotu na svadbu a neplanovali sme ze pojdeme no ale tak na poslednu chvilku sme sa rozhodli.tak poradte nieco nejaku stranku na inspiraciu a tak.uz som hladala dost.