ahojte. myslim,ze podobna tema tu uz niekde koluje, ale... Nevadi. Prvykrat v zivote som v strasnej depke.. Mam pocit, ze som uplne zbytocna. Samej zo seba mi je zle z takehoto pocitu, pretoze pre mna je zivot krasnym a velkym darom a nikto tu nie je zbytocne.. Viem, ze ono to raz prejde, ale.. Mam pocit, ze teraz uz len prezivam a a nezijem.. Zda sa mi, ze o vsetko dolezite prichadzam, o vela dolezitych ludi - prisla som o milovaneho cloveka (rozchod), teraz sa mi zda, ze prichadzam o dobreho kamarata.. Stale rozmyslam, kde je chyba, co robim zle. Ale na nic neviem prist.. Mam malo priatelov, na nete ich mam "vela" - kazdemu z nich dokazem poradit aj pomoct, ale sebe nie..Potrebujem najst Nieco.. Ale to Nieco vobec netusim co je. Nieco, co mi pomze, zachrani ma a da mi zase pocitit, zetu je miesto aj pre mna..Ked som dnes sla domov, sla som ako telo bez vnutra, cez cestu som sla takym sposobom, ze som uplne kaslala na to, ci ide nejake auto a to zacalo byt pre mna alarmujuce.. Co to robim? kde sa stratilo to usmiate slniecko?? Viem, ze so sebou musim nieco urobit, ale ja fakt neviem co.. Nechcem si hladat kamaratov "nasilu", a neviem kde ich mam hladat.. Na akom kruzku, alebo com..Prichadzaju vianoce a ja sa vobec netesim..Skor mi je z toho strasne smutno.. mam pocit, ze nemam nikoho(o rodine teraz nehovorim, lebo tu mam najlepsiu na svete).. Sama citim, ze sa uzatvaram do velmi zvlastneho sveta, ale asi zacinam byt apaticka, ako keby som uz nemala sil s tym nieco urobit..Nechcem sa s tym ale zmierit, pretoze chcem znova zit normalne a chcem sa obklopit vela ludmi, ale akosi neviem najst cestu, sposob.. Piste sem uplne cokolvek.. sady, nazor.. co len chcete.. Dakujem :)
Pocit zbytocnosti, depka - neviem z nej von
mne sa už ozvalo 3 ľudia. Jedna kolegyňa spred 3 rokov, jedna bývalá spolužiačka. Ten tretí bývalý kolega spred jedného roka sa ozval sám od seba.
Zatiaľ je to len taký začiatok, ešte uvidím, čo sa z toho vyvinie. Ešte neviem odhadnúť mieru, kde už by som sa stal pre nich otravný, kde nie. Budem to musieť nejako odhadnúť.
ak už máš nejaký ten prehľad o svojich kladoch a záporoch, tak skús prehodnotiť ľudí ktorých poznáš. Skús si zase spísať o jednotlivých ľuďoch čo je na nich kladné, čo nie. Skús to dve verzie, jednu objektívnu, jednu len čisto len podľa vlastného hodnotenia.
¤#× napada mi vela veci, preco bz ludia so mnou chceli byt kamarati.. jediny problem je, ze neviem , kde tych ludi mam najst. noa dalsi problem je, ze v mojom okoli je strasne vela primitivov, s ktorymi si nemam co povedat.. a neviem byt kamoska s niekym o kom si myslim svoje.. vzdy som si rozumela lepsie so starsim ako s mojimi rovesnikmi.. aky je ten druhy krok?
Včera som sa aspoň pokúsil s niekým nadviazať kontakt. Musím sa z tejto mizérie dostať, lebo inak to nedopadne dobre.
Neviem, koľko máš rokov, či robíš, v akom prostredí žiješ ... Ale ak ostaneš dlho sama a ešte aj izolovaná, má to veľmi špatný vplyv na psychiku.
Skús najprv tento prvý krok:
zhodnoť svoju povahu, identifikuj kvôli čomu si sama, identifikovať čo by ohodnotili kamaráti. Môžeš si to napísať aj na papier, aby si to mala pred očami.
Potom môžeme skúsiť druhý krok, ak budeš mať záujem.
ani ja. kedysi som mal. Nie veľa, ale predsa. Keď som sa oženil, do dvoch rokov som všetkých stratil. A teraz, keď som sám, už mám problém nájsť si nejakých.
Joj, dnes bol hrozny blbec den... opat to na mna dolahlo.. ja nemam kamaratov!!!! :((((
Podarilo sa mi zaspať až nadránom. Už je lepšie.
Forrest Gump sa mi páčil. Dobrý film.
cítim sa hrozne vyčerpaný. idem ďalej spať.
už som sa práve zobudil. sorry za tie príspevky. nevidel som na klávesnicu a nevedel som si zrovnať myšlienky
halooo toto co je?? Hm,, asi moja poznamka nebola pochopena. ja ju rada vysvetlim ak je treba...