Gastrofibroskopia

Príspevok v téme: Gastrofibroskopia
Anit

Ahojte, mala by som ist na gastrofibroskopiu (to je ta hadicka, co ju hltate a ide az do zaludka). Mam taky problem, mam hrozny psychicky blok. Uz som bola viac krat objednana a vzdy som to zrusila. Nedokazem to, bojim sa toho a neviem akym sposobom sa mam presvadcit a donutit tam ist. Velmi by som to vysetrenie potrebovala, aby som mohla kludne spavat, ked je vsetko OK a ak nie, tak to liecit. Neviete mi niekto poradit nejaku fintu??? Ako sa mam oblbnut, presvadcit, prinutit....
Prosim pomozte mi
Dakujem

ethel

na to nemusí byť jasnovidka..to som ti vlastne napísala aj ja,na to stačí poznať tráviaci trakt.....ale neboj sa,dá sa to vydržať a trvá to len pár minút....Na plúcnom ti robili aj bronchoskopiu,aj odobrali vzorky spúta?

silvias

ETHEL ja som bola už na všeliakých vyšetreniach a na pľúcnom som bola už asi na všetkom čo tam majú a stále nič teraz mi dala doktorka na alergológiu aj na gastro že musím ísť na tú hroznú hadicu ja sa tak bojím,ale musím vydržať!!Jedna liečiteľka a jasnovidka mi povedala že to všetko mám zo žalúdka že mám zle uzavretie žalúdka no uvidíme.

ethel

silvias...trošku ťa sledujem už dlhšiu dobu....teda čítavam tvoje ťažkosti....hlieny v krku nemáš podla mňa z gfs hadice....Pri ochorení žalúdka,pažeráku,hlavne pri refluxe sa žalúdočný obsah dostáva teda vracia dniekedy až do kru,čo spôsobuje akoby hlieny.Ty si však raz dávno opisovala aj nejaký iný problém...bola si už aj na plúcnom vyšetrení?

silvias

No viete ja sa veľmi bojím asi ako každý lebo ked mi to robyli pred 4.rokmi od vtedy mám stále problémy a stále mám veľa hlienov v krku!!!

ethel

robili mi to už velmi vela krát,nikdy som po vyšetrení nemala problémy,len pocit,že ma bolí hrdlo ako keď som chorá...ale prešlo to do 2 dní!

silvias

Aj mňa čaká ta hadica do krku chcem sa opýtať nemali ste žiadne iné problémy po tej hadici???Viem že niektomu poškriabali niečo v hrdle a stále má problémy!!!Prosím o názory!!!VĎAKA

mici

mate pravdu, ta injekcia je dobra, nic
pri nej necitite a na nic moc si potom nepametate. odporucam. stoji 500sk, ale stoji to za to. bola som na gastrofibr. bez nej a vsetkych ovracala a bolo to dost neprijemne. potom som isla na taku istu hadisku do zadku, vzsetrenie criev, a vobec som si to nepametala, a bolo to ok. este aj na wc som zaspala:-)))) odporucam vrelo. bude to ok

majkas

ahojte, no ja som bola na endoskopiu zaludka (ale je to asi presne to, o com hovorite vy, len je to iny nazov). mne dal taku dlhu hadicku cez usta az do zaludka, ale predtym mi sestricka vstrekla do ust roztok na znecitlivenie krku a jazyka. u mna sa pocas vysetrenia prejavil ten psychicky blog, lebo v kuse som chcela zvracat a dvihala som hlavu jak salena (proste som to chcela dat von a bala som sa). sestricka mi musela drzat hlavu, aby som sa nezadusila zvratkami. a ked som vysla z vysetrovne, tak mi bolo do placu az, jak som sa zlakla. ale potom to bolo v pohode. bola som tam sama dokonca. mozno preto, ze mne ako dietatu uz raz robili endoskopiu zaludka. takze som vedela, ze zhruba o co ide, ale i tak som sa bala jak cert svateho kriza. ale zvladla som to. kto sa na to chysta, drzim palceky :o)