Klby a kosti

ellice

na bolesti a opotrebovanie pri osteoartróze okrem 2x ročne vysokodávkových C-vitamín.7,5mg infúzií výborne zabralo opakované (4x ročne)užívanie 88% nápoja aloe vera s obsahom E+C vit + chondroitínsulfát, glukosamínsulfát+najdôležitejší pre kĺby hydroalternátorov som musela používať pri chôdzi palice a trpela som bolesťami a lekár zatiaľ vylúčil lekársky zákrok-v prípade záujmu poradím

RNG

Mak, mandle aj ine semena maju vysoky obsah vapnika, ale oleje z nich nie.
Na trhu je dostatok doplnkov na kosti, kde je spravna forma a pomer roznycy minetalov a tiez vitaminov ako D-3 a K-2 na absorbciu tycy mineralov a zabudovanie do kosti. Odporucam napr vyrobok firmy Now Foods, pod menom Bone strength, ale doplnil by som k tomu este extra vitaminy D-3 a K-2 az do dennej davky 5000 IU vitsminu D-3 a 200 mikrogramov vitaminu K-2
Na klbovy maz jedz 2 avokada tyzdenne, alebo ber doplnok CMO. Dobre namazane klby sa nevydieraju.

barboracka

Na kosti (ale aj na vlasy, nechty, pokozku) je velmi dobry makovy olej, posobi aj preventivne voci osteoporoze. Ja ho uzivam aj a teda hlavne kvoli artroze, 1KL rano a vecer, moze sa aj dlhodobo, odporucam, je to jeden z dobrych prirodnych prostriedkov na kosti a klby: -odkaz odstránený-

martina53

Ja som užívala Priessnitz kĺbovú výživu, obsahuje totiž najviac kolagénu na trhu a je o dosť silnejší ako tie vitamíny z reklám

fitMonka

NA kosti je vyborny mineral Shilajit, ktory sa nachadza vylucne v Himalajach, obsahuje az neuveritelnych 85 mineralov, vitamin D a kyseliny, ktore podporuju ich vstrevbavanie. Aj podla EFSA ma na kosti vynimocne ucinky.
Na klby je zase fantasticky AC11, specialny vytazok z Vilcacori ( macaci pazur), ktory ma 8 USA patentov. Ma vyborne vysledky pri mnohych klbovych ochoreniach. Stale sa skuma, na stranke optigenexu si mozete pozriet vela studii a testov tejto latky. Uz sa da zohnat aj na Slovensku

5elementov

Venujem sa TCM uz niekolko rokov a kvalitna liecba musi obsahovat aspon tri zakladne zlozky: ocista organizmu, vyziva organizmu a regeneracia. Odporucame kuru na artorozu, ktora uz pomohla viacerym mojim klientom a znamym. Pre urcenie liecby je potebna individulana konzultacia (staci aj online), napiste mi, rada vam bezplatne poradim.

hhhhfg

mne pomohli na bolave kolena az injekcie s kys. hyaluronovou.

pred injekciami som jedol kadejake doplnky a nic nepomahalo. ked to tak spocitam, tak keby som siel rovno na injekcie, tak by to stalo menej ako vsetky tie doplnky co osm si pokupoval.