nepoznate nejake tabletky alebo cosi co je dobre na klby a kosti?
mam pocit ze mi schne to mazivo a sem tam akoby mi vyskakovali a bolia ma ked ich namaham dakujem...
Klby a kosti
na bolesti a opotrebovanie pri osteoartróze okrem 2x ročne vysokodávkových C-vitamín.7,5mg infúzií výborne zabralo opakované (4x ročne)užívanie 88% nápoja aloe vera s obsahom E+C vit + chondroitínsulfát, glukosamínsulfát+najdôležitejší pre kĺby hydroalternátorov som musela používať pri chôdzi palice a trpela som bolesťami a lekár zatiaľ vylúčil lekársky zákrok-v prípade záujmu poradím
na kĺby a kosti môžem odporučiť kĺbovku priessnitz, najlepšia vec v lekárni na tieto problémy :)
Mak, mandle aj ine semena maju vysoky obsah vapnika, ale oleje z nich nie.
Na trhu je dostatok doplnkov na kosti, kde je spravna forma a pomer roznycy minetalov a tiez vitaminov ako D-3 a K-2 na absorbciu tycy mineralov a zabudovanie do kosti. Odporucam napr vyrobok firmy Now Foods, pod menom Bone strength, ale doplnil by som k tomu este extra vitaminy D-3 a K-2 az do dennej davky 5000 IU vitsminu D-3 a 200 mikrogramov vitaminu K-2
Na klbovy maz jedz 2 avokada tyzdenne, alebo ber doplnok CMO. Dobre namazane klby sa nevydieraju.
este raz, makovy olej, aj ostatne prirodne liecive oleje: nutrimas.sk
Na kosti (ale aj na vlasy, nechty, pokozku) je velmi dobry makovy olej, posobi aj preventivne voci osteoporoze. Ja ho uzivam aj a teda hlavne kvoli artroze, 1KL rano a vecer, moze sa aj dlhodobo, odporucam, je to jeden z dobrych prirodnych prostriedkov na kosti a klby: -odkaz odstránený-
vyliecit alebo aspon zlepsit sa to urcite da ale podla mna to chce trpezlivost a riadnu liecbu u odbornika.
Ja som užívala Priessnitz kĺbovú výživu, obsahuje totiž najviac kolagénu na trhu a je o dosť silnejší ako tie vitamíny z reklám
NA kosti je vyborny mineral Shilajit, ktory sa nachadza vylucne v Himalajach, obsahuje az neuveritelnych 85 mineralov, vitamin D a kyseliny, ktore podporuju ich vstrevbavanie. Aj podla EFSA ma na kosti vynimocne ucinky.
Na klby je zase fantasticky AC11, specialny vytazok z Vilcacori ( macaci pazur), ktory ma 8 USA patentov. Ma vyborne vysledky pri mnohych klbovych ochoreniach. Stale sa skuma, na stranke optigenexu si mozete pozriet vela studii a testov tejto latky. Uz sa da zohnat aj na Slovensku
Venujem sa TCM uz niekolko rokov a kvalitna liecba musi obsahovat aspon tri zakladne zlozky: ocista organizmu, vyziva organizmu a regeneracia. Odporucame kuru na artorozu, ktora uz pomohla viacerym mojim klientom a znamym. Pre urcenie liecby je potebna individulana konzultacia (staci aj online), napiste mi, rada vam bezplatne poradim.
mne pomohli na bolave kolena az injekcie s kys. hyaluronovou.
pred injekciami som jedol kadejake doplnky a nic nepomahalo. ked to tak spocitam, tak keby som siel rovno na injekcie, tak by to stalo menej ako vsetky tie doplnky co osm si pokupoval.