Klby a kosti

LacQo

suhlasim s tym kolagenom ten je proste klucovy pri starostlivosti o klby a vo vyzive zvlast po 25ke by mal byt priam povinny ... ja si davam preventivne na rano pohar morskeho bioaktivneho kolagenu collalloc a naozaj mi robi dobre dokonca mam pocit ze ani po behu moje klby nestarnu

Emma73

Pred 3 mesiacmi som robila objednávku z Pilulka.sk a objednala som aj toto pre môjho tatka www.pilulka.sk. Objednala som 3 fľaštičky a stále mu držia a nestrácajú účinnosť.Cez tento obchod objednávam bežne keďže to rýchlo doručia a našla som na nete zľavu -odkaz odstránený- ktorú určite tiež využite.

marica63

Kup si v potravinach zelatinu a kazde rano na lacno ju rozpustenu vypi. Vecer si daj 2 kavove lyzicky do salky, napust trochu vody asi 1 dcl a rano to v mikrovlnke alebo ponorenim do horucej vody rozpustis.
Uz po 7 az 9 dnoch prestanu bolesti, ale je dolezite uzivat zelatinu 1 mesiac a po pol roku tuto kuru zopakovat.
Ja som to prave vyskusala na sebe. Asi rok ma bolelo rameno a ked som uz nemohla nic v ruke udrzat tak som sa rozhodla namiesto lekara vyskusat tento recept. Ja som uz starsia a urcite mi tiez vysycha mazivo v klboch, ked mi toto pomohlo. Momentalne ma nic neboli a odporucam vsetkym ktori maju bolesti klbov uzivat potravinarsku zelatinu.

marcelkaspa

Mne sa osvedčil kalciový sirup, ak nemáš rada jeho chuť skús ten vanilkový :) super vec je, že sa dá užívať s jedlom ale aj nalačno...
a našťastie neobsahuje žiadne farbivá ani umelé sladidlá a konzervanty... podľa mňa najlepšia vec :)

alianka32

ja uzivam prasok MSM, je dobry na viac veci aj na kolagen, pukalo mi a cca do mesiaca uzivania prestalo, a dalej mi dobre robi na travenie, uziva sa dvakrat denne
-odkaz odstránený-