nepoznate nejake tabletky alebo cosi co je dobre na klby a kosti?
mam pocit ze mi schne to mazivo a sem tam akoby mi vyskakovali a bolia ma ked ich namaham dakujem...
Klby a kosti
Poznáte nejaké osvedčené tipy na kĺbovú výživu pre dôchodcov? Chcela by som niečo pre svoju mamu ktorá celý život nič nebrala a začína mať problémy s kĺbmi Zároveň si myslím že je dobré aby začala užívať niečo na podporu kostí pretože v jej veku začínajú dosť slabnúť Aké látky sú na to vhodné?
nedám dopustiť na toto edenpharma.sk
na klby som vyskúšala veľa doplnkov až som skončila pri kapslach od edenpharmy edenpharma.sk
Lieky proti bolesti kĺbov - readthis.ca
suhlasim s tym kolagenom ten je proste klucovy pri starostlivosti o klby a vo vyzive zvlast po 25ke by mal byt priam povinny ... ja si davam preventivne na rano pohar morskeho bioaktivneho kolagenu collalloc a naozaj mi robi dobre dokonca mam pocit ze ani po behu moje klby nestarnu
na klby je dobre doplnat kolagen, ja beriem konkretne amitamin® Collagen System
kuponyzdarma.sk
Pred 3 mesiacmi som robila objednávku z Pilulka.sk a objednala som aj toto pre môjho tatka www.pilulka.sk. Objednala som 3 fľaštičky a stále mu držia a nestrácajú účinnosť.Cez tento obchod objednávam bežne keďže to rýchlo doručia a našla som na nete zľavu -odkaz odstránený- ktorú určite tiež využite.
Kup si v potravinach zelatinu a kazde rano na lacno ju rozpustenu vypi. Vecer si daj 2 kavove lyzicky do salky, napust trochu vody asi 1 dcl a rano to v mikrovlnke alebo ponorenim do horucej vody rozpustis.
Uz po 7 az 9 dnoch prestanu bolesti, ale je dolezite uzivat zelatinu 1 mesiac a po pol roku tuto kuru zopakovat.
Ja som to prave vyskusala na sebe. Asi rok ma bolelo rameno a ked som uz nemohla nic v ruke udrzat tak som sa rozhodla namiesto lekara vyskusat tento recept. Ja som uz starsia a urcite mi tiez vysycha mazivo v klboch, ked mi toto pomohlo. Momentalne ma nic neboli a odporucam vsetkym ktori maju bolesti klbov uzivat potravinarsku zelatinu.
Mne sa osvedčil kalciový sirup, ak nemáš rada jeho chuť skús ten vanilkový :) super vec je, že sa dá užívať s jedlom ale aj nalačno...
a našťastie neobsahuje žiadne farbivá ani umelé sladidlá a konzervanty... podľa mňa najlepšia vec :)