Klby a kosti

vilob

Skoré uzdravenie.
Nešťastná náhoda v práci, zlomená ruka v lakti. Podľa ošetrujúceho lekára minimálna doba liečby tri mesiace. A tu nastal pre mňa veľký problém nakoľko som v mojom osobnom voľne aktívny rybár a o dva mesiace som chcel ísť na rozhodujúce rybárske preteky. Stanovisko lekára znelo rozhodujúce „ pravdepodobne nie “ . Čo teraz budem robiť. Myšlienkové pochody bežali na plno ako sa preteku zúčastniť. Radil som sa s lekárom aj s priateľmi. Prichádzali odborné ale aj babské rady no výsledok nezaručený. Pre mňa zúfalí stav. Jedna rada od priateľa Ľuba ma zaujala. Odporučil mi Citamíny z -- Odkaz odstraneny-- ktoré po zranení postavili na nohy Žiga Pálfiho. Keď pomohli jemu prečo by som to neskúsil aj ja. Po konzultácii som v treťom dni po zranení začal užívať dvojitú dávku Chondramínu s nádejou na skoré uzdravenie.
Výsledok.
Po zložení sádry a dvojtýždňovej rehabilitácii som s priateľom frčal do Rakúska na rybárske preteky. Ruka v poriadku, bolesť žiadna len pri nahadzovaní som cítil že je trošku slabšia čo je samozrejmé. Teraz to je O.K.. Po troch mesiacoch som užívanie Chondraminu zopakoval.
S výsledkom mojej liečby bola prekvapená aj moja rehabilitačná lekárka a samozrejme aj ja.
Vilo Belej

Ivka 1

Presne tak ako píšeš, nestačí mazať len z vonku, riešenie ťažkosti musí prísť hlavne z vnútra. V prvom rade je to o prevencii, lebo ak už riešime často veľmi bolestivé problémy , trvá to oveľa dlhšie.

raymond1

Ivka 1 čo keby si miesto napichavania sa zamyslela čo zapríčinilo že v tom to mazivo nieje asi ten problém bude niekde inde ,alebo si myslíč že človek je ako stroj že premažem a ide dalej ak najdeš dvôvod odstrániš príčinu.Ostávam s pozdravom.

dory99

mne teraz predpísal doktor Condrosulf na bedrový klb, som poo operacií - artroskopii bedra - 2 roky pohybu - som velmi zvedavý na ten prípravok stojí to slušne peniaze na dnešne pomery

Žofka123

vyskúšajte kombináciu produktov Excelium s Ganodermou, mám veľmi dobré referencie čo sa bolestí klbov týka. Dostanete ich v čajovni v Dúbravke, teda myslím. Ak tak aj u jedného dobrého maséra v Stupave 0905395084

Ivka 1

Anonym- 2 napis mi na mail ak chces,odporucane produkty v lekarni nedostanes. Napis viac aj o svojich zdravotnych tazkostiach ak chces.Budem Ti tak moct lepsie poradit.