Klby a kosti

acidko33

top pre mna amitamin® arthro360, nezatazuje travenie kedze je bez laktozy a lepku, a pomohlo mi na koleno, praskala mi churavka v nom alebo take nieco aj bolelo dost.

anka89

Tak ja som dnes na klby a kosti kupila condrosulf 400mg bez receptu platila som do 15 eur na odporúčanie známeho že je aj na recept 800 aj prášky že rýchlejšie zaberaju ale že keď si dám dve400 mg tak to je to iste povedala pani v lekarni a liecba aby zabrala musi byt 3mesačná minimálne .Zbamemi to supet zabralo

JuroOP

Ja mám tesne po štyridsiatke a bolesti kĺbov a kostí cítim už asi päť rokov, stále viac a viac intenzívne. Neviem, čo ti poradiť, mne pomohlo jedine zájsť na Clinicu Orthopedicu v Blave a dali mi to dokopy, lebo všetky tie voľnopredajné doplnky sú prosto slabé. Už keď to tak cítiš, tak to treba riešiť inak.

Dominika Sulekova

Ja som sa po odporučení trénerky vrhla na gelactiv nebol drahý a do troch mesiacov zabral a nástreky do kolena neboli potrebné

liva5050

Mám už pár rokov silnú artrózu a bolesti kolien čiže mám vyskúšané rôzne tabletky,gély,nápoje,ale myslím,že to je iba plytvanie peniazmi nakoľko mi nič nezabralo až minulý rok v apríli mi ortopéd navrhol,že mi do oboch kolien pichne Sinovial (kyselinu hyaluronovú) a síce 3 x obstreky aplikované po týždni a po poslednej injekcii o pár dní nastalo veľké zlepšenie a až doteraz som nemala žiadne problémy no už sa zase hlásia bolesti a tak to idem po 8-9 mesiacoch zopakovať,lebo to stojí za to.Čo sa týka bolestivosti tak už mám dosť skúseností aj na iných miestach tela a musím povedať,že obstreky veľmi nebolia a to najmä ten prvý a cena? no za 6 kusov som zaplatila 50€ nakoľko poisťovňa nič neprispieva

Ľubica S

Keď chcete konkrétne, napr.Colafit, Hyalfit, tie sú od dacomu a ja ich mám overené. No prípravkov je na trhu mnoho, stačí popozerať :)