nepoznate nejake tabletky alebo cosi co je dobre na klby a kosti?
mam pocit ze mi schne to mazivo a sem tam akoby mi vyskakovali a bolia ma ked ich namaham dakujem...
Klby a kosti
Skúste hľadať doplnky s kolagénom, vit.C, a všetkým čo podporuje zdravie kĺbov. Doprajte si aj potraviny ktoré kolagén obsahujú. Pohľadajte na nete!...pekný deň
kolafit, osteofit, prisposobit stravu bezmesitu, turistika, plavanie.
A ako vieš, že ti schne mazivo v tvojich kĺboch? Si tiež študovala interné štýly kung-fu a Dim-Mak? Ja som počul, že keď budeš jesť napr. orechy, tak sa ti všetko premaže, aj kĺby.
syn mi priniesol pred vianocami na bolesti mojich starych klbov hyalfit gel. tiez to bol taky predcasny jezisko. skusim
Ja som sa prisla pochvalit, Jezisko mi priniesol ako darcek Hyalfit vyz.doplnok, ktory je vraj supeeer!,tak ked ho budem moct ohodnotit, podelim sa o nazor;)
dobrá kĺbová výživa je priessnitz, mne síce v kolenách nepukalo mala som bolesti hlavne po tréningoch preto som ju užívala ale možno aj na toto pomôže treba zistiť :)
mne pukalo v kolene, nebolelo,ale neprijemny pocit som mala z toho, na odporucanie znameho som si kupila amitamin® arthro360 a pomohlo mi to, pukanie prestalo, teraz uzivam preventivne kazdy druhy den, alebo ked si spomeniem :-) maju ho napr. tu
-odkaz odstránený-
Skuste pozriet na nete vyzivove doplnky na klby a kosti. Na trhu ich je mnoho, staci si len vybrat co vam bude vyhovovat. Ja poznam a mam overene Hyalfit a Artrofit. Hyalfit som uzivala aj tabletky aj gel, bola som spokojna, ten obsahuje aj kyselinu hyaluronovu. Predtym som skusala prirodne zabaly, kupele atd.