chcem sa spytat, na ktoru ruku a ktory prst sa ma spravne nasadit. kedze obrucka ide na lavy prstennik.
dakujem
zasnubny prsten
mne zasnubny prsten niekto ukradol...tak nech si ho uzije. a nosila som ho na pravej. obrucka by mala byt na lavej.
načo žena lubuje ze bude verna, ked on si aj tak njde mladsiu na sex :(
poznázte nejake vynimky?:(
snubny prsten ide na ten prst, na ktory ti najlepsie sadne :-) buduci snubenec ti ho kupuje vo vacsine pripadov tajne, aby ta prekvapil, tak mozno ti sadne na palec akurat.
Presne tak, ako píše Lenusha. A snubný je vlastne sľubný, ale nejako sa to tuším prebralo z češtiny, čiže sľubný, sľúbuješ, že budeš vernou manželkou :-)
snubny prsten je obrucka a zasnubny prsten je prsten, ktorym ta muz poziada o ruku. velmi jednoduche :)
hmm..zaujimava tema a pravdupovediac, aj mna to pred 3rokmi zaujimalo :D.zasnubny prsten(myslim tym ten prsten, ktory mi manzel dal, ked ma poziadal o ruku, zlaty s bielym ockom) som nosila a este stale nosim na prostredniku pravej ruky(manzel kupil trosinka vacsi a tam mi aspon ako tak drzi..).potom sme si este spravili nieco ako oficialne zasnuby(kupili sme si strieborne "obrucky" a kaplan, ktory nas sobasil nam ich posvatil).no a pri sobasi sme si nasadili obrucky obaja na lavy prstennik.
Je pravda ze v terminologii sa pod snubnym prstenom mysli obrucka. Ja som sa tiez zmylila.
co su zasnuby? to je ak sa dvaja maju radi a chcu to zatial specatit zasnubnym prstenom,ale svadbou zatial nie,hoci ju planuju,ale neni to ako povinne mat svadbu chapes?
moniqa
snubny prsten je obrucka
tak co su potom zasnuby?
snad nechces povedat, ze zasnuby=svadba?
sak to nema ani trocha logiky