chcem sa spytat, na ktoru ruku a ktory prst sa ma spravne nasadit. kedze obrucka ide na lavy prstennik.
dakujem
zasnubny prsten
tak sto ludi sto chuti, moj partner vie co mam rada, ako jasne upresnili sme si to aby sa trafil aj do velkosti prstena neskor, no cakam ze s tym pride sam od seba. asi by ma sklamalo keby ma len tak vzal do zlatnictva a "tu mas, vyber si".
U nás som obrúčky vyberala ja, že aby som bola rada tak nech si to urobím podľa seba :D Tak som si vymyslela niečo originálne, prebrala to so zlatníkom, trošku ma usmernil no nakoniec bolo všetko tip-top.
My keď sme si dávali robiť aj obrúčky alebo snubák tak tiež sme sa radšej vopred poradili a dohodli aby nevznikol nejaký trápny moment. Môj chlap síce vkus má, no mierku v oku teda nie :D A tak nejako sme si sadli, vybrali čo sa páči jemu čo mne a následne sme to nejako spojili dokopy a spravili kompromis.
Ja si viem úplne predstaviť ako by môj chlap okolo toho strečkoval a vymýšľal až by nakoniec vybral ani nie pekný a pri mojom šťastí by bol buď taký že buď na malíček alebo na palec :D Nie všetci chlapi to majú v oku a je podľa mňa fajn keď sa vieme takto dohodnúť.
Nevadí mi že to nebude prekvapenie, lebo prekvapenia nebývajú len príjemné. Takto sa aspoň vopred dohodneme, poprípade ja si vyberiem, on ho kúpi a potom nech ma s ním niekde nečakane prekvapí :D
Chcela by som niečo jednoduché, nie s nejakým veľkým kameňom, ale tak aby sa to dalo nosiť aj po svadbe spolu s obrúčkou. Veď ako sa vraví v jednoduchosti je krása.
toto mozno ano, v tomto to mate narocne ako chlapi, ale stoji ta reakcia za to, nie??
No to ti poviem koľko je problémov okolo toho, keď chceš urobiť prekvapenie. Mne dlho trvalo kým som prsteň vybral. Toľko možností, veľa som špekuloval, bál som sa aby sa jej páčil, aby sedel, nech je všetko tip top, no pol života mám pocit, že mi to vzalo, ale teda stojí to za to ten čas tomu venovať, lebo potom ten okamih, to je niečo neskutočné.
demza: osobne to vnimam z pohladu chlapa..takze ti poviem, ze pre nas je lepsie ked sa takto dohodneme a vy zeny mate moznost si vybrat..pretoze aspon neurobime krok vedla a mate radost..
mne sa paci, ked je jednoduchy prsten, len s nejakym mensim kamienkom, to je take krasne, nejako to nekrici, mam rada take minimalisticke veci :)
No u nás už drahý zásnubný vybral, ale my budeme zase obrúčky vyberať, tak tiež som na tom podobne, že mám dilemu. Nechal to na mňa, nech nejaké vyberiem, lebo on aj tak nebude môcť kvôli práci obrúčku nosiť. Tak mám také čosi vybrať, čo sa mne bude páčiť. Tak môžeme sa spolu navzájom inšpirovať, čo ty na to??