zasnubny prsten

......

verímverím to tehotenstvo nebolo náhodné obaja sme to chceli takže tým nechcem povedať že som otehotnela len preto že pred 20 rokmi neboli dostupné také ochranné prostriedky ako teraz.Boli hoci nebola taká informovanosť.Boli sme obaja zabezpečený dostali sme od štátu byt a tu toleranciu som nemyslela akože tolerovať nejaké neduhy.Samozrejme v kombinácii s dôverou je úplne super

elle

Pokial ja viem, hodnota diamantu urcuje jeho rydzost, nie velkost. Ja mam cistotu VS1. Je uplne bez kazu a je to aj vidiet volnym okom. Kazove - lacnejsie diamanty su nazltle a nemaju pekny lesk. Nosim ho na lavom prsteniku spolu s obruckou, v ktorej mam tiez minidiamant :-)

verimverim

Ja by som povedala, ze na prvom mieste by mala byt komunikacia a hned za nou dovera. Ale suhlasim aj s toleranciou - aj ked sa mi pod tym slovom vybavi tolerovat alkohol alebo podobne veci, skor by som to nazvala respektom. Blahozelam, si stastliva, aj ked statistika je neuprosna, ale vynimka potvrdzuje pravidlo. Otehotniet s niekym po troch mesiacoch randenia je pre mna velke susto, od zaciatku sexualneho zivota sa chranim, tak to neviem velmi pochopit, ale co uz, som konzervativna. Ja som vydata skoro dvanast rokov, deti este nemame, planujeme o niekolko rokov, manzelstvo mame uzasne, vztah pevny, tak ked k nam raz zavitaju deti, caka ich pevny zvazok.

......

verím verím s mojím manželom som chodila len tri mesiace a to sme bývali každí v inom meste keď som otehotnela.Svadbu sme mali v máji čo sa tiež hovorí že to nieje práve ideálny mesiac na uzatvorenie manželstva.Tento rok budeme spolu 20 rokov žiadnu krízu sme neprekonali máme dve krásne deti a fakt šťastné manželstvo.Tým chcem povedať tie prstene sú pre mňa až niekde na poslednom mieste prvoradá je tolerancia bez nej šťastné manželstvo nemôže fungovať.Všetkým ktoré sa na tento krásny okamih vo svojom živote ešte len chystajú/manželstvo/prajem aby ho prežili len v láske a porozumení

verimverim

No ved jasne. To je velka pravda. Preto si treba brat niekoho, koho pozname dobre a rozumieme si s tym clovekom. Je rozdiel s niekym napr. tri roky zit alebo rok randit a potom sa vziat. Ked clovek uz s dotycnym zije, tak sa pociatocne problemy utrasu a po svadbe je to perfektne. Ked sa s niekym len chodi, tak tie pociatocne problemy sa zacnu riesit hned na zaciatku manzelstva co nie je najidealnejsie...

......

Myslím že je jedno či je obrúčka zo žltého zlata ,bieleho alebo je len strieborná,je to úplne o niečom inom.Darmo bude mať niekto snubný prsteň s diamantom ako orech keď manželstvo nebude fungovať.

RNG

biele zlato je zliatina zlata s niklom alebo paladiom. Moze obsahovat aj trochu medi, striebra a platiny pre zvysenie tvrdosti.
"Lacne" su 14 karatove(14 /24 obsahu je zlato) biele zlata so zvyskom niklu, ktore zialbohu casto sposobuju alergie(nikel) a pre to sa pokovovuju platinou, iridiom alebo rodiom.
Paladiove biele zlata su velmi dobre formovatelne, takze sa hodia na prstene s kamenami, kde treba kamene vlozit(tj deformovat upevnujuce nozicky)a vtedy sa , hlavne na diamanty na zvysenie odrazu v lozku pod nimi pouziva vrstva mimoriadne zrkadliaceho rhodia.
Ine biele prstene okrem striebornych su aj platinove, dnes v mode.
Platina ma sedostrieborny lesk a je o hodne tazsia, nez zliatiny zlata.
Odlievane prstene z platiny su pomerne makke a lahko sa poskrabu tj stratia lesk, kovanim platina znacne stvrdne. KOvane a formovane platinove prstene su zvacsa drahsie a ovela dlhsie drzia lesk.
Inac aj zlato dochadza v kovanych zliatinach, ovela tvrdsich nez odlievane zlato. Predava sa pod nazvom Duragold
Platina sa pouziva zvacsa viacmenej cista na rozdiel od zlata, ktore sa zriedka pouziva ako makke 24 karatove a 22 karatove(24/24=100% zlato, 22/24=91.66% zlato)

petulkas

Suhlasim s vami, klasicka obrucka je predsa zo zlteho zlata. Biele zlato je zlte zlato ponorene do kupela z iridia. Lahko sa zoskriabe, treba ho nosit do zlatnictva na opatovne kupele...Ja som za klasiku - velky diamant na zasnubaku a klasicka obrucka:) Tie minidiamantiky na obruckach nie su ani cenne.
mya24 s kamienkom? To myslis diamant?