chcem sa spytat, na ktoru ruku a ktory prst sa ma spravne nasadit. kedze obrucka ide na lavy prstennik.
dakujem
zasnubny prsten
mne sa tiež páči viac žlté zlato a nepáči sa mi súčasná móda, že ženy si dávajú kamienky do obrúčky. mne sa páči celá zlatá s jemným gravírom. takú aj mám.
ahojte, ja som teraz na vianoce dostala zasnubny z bieleho zlata s kamienkom a mne sa veeelmi paci.. moj drahy kupil biele z. bo vie ze ja nosim len striebro a zlte by sa nehodilo, aj obrucky planujeme z bieleho, mozno kombinovane..mne sa proste na pekne opalenej pokozke viac pacia veci striebornej farby;-)
pridavam sa, ani mne sa obrucky z bieleho zlata nepacia...
mne sa to uz potom ani na obrucku nepodoba...
a ked uz tak aspon kombinacia zlteho a bieleho zlata, ale nie biele samotne...
z mojho pohladu, to by som si rovno mohla kupit tie obrucky strieborne...
Mne sa biele zlato nepaci, lebo vyzera ako striebro. Najnovsie kazdy nosi prstene len z bieleho zlata, aj v zlatnictve maju vylozene vacsinou tieto prstene. Neviem preco, asi to bude nejaky biznisacky trik, preco chcu predavat biele zlato. No a diamant vynikne krajsie na obrucke zo zlteho zlata ako bieleho. Prekvapilo ma, ze letia aj titanove prstene. Boze, ved to nie je ani vzacny kov a je to nejake sede, taku obrucku by som teda nechcela, podla mna to nie je pekne.
tak to som nevedela.ja som sa vydavala pred dvoma rokmi.
v tej dobe keď som mala svadbu ja boli obrúčky na potvrdenie,takže o bielom zlate si mohla len snívať
ani ja nenosim zlate veci.nepaci sa mi to velmi.mam radsej striebro alebo biele zlato.zasnubny prsten aj obrucky mame z bieleho zlata s takymi kamienkami ktore ani neviem presne z coho su.pocas tehu som ich musela zlozit v poslednych mesiacoch lebo mi boli male :D
môj snubný aj zásnubný aj všetky moje zlaté prstene a retiazky odpočívajú v krabičke už niekoľko rokov.Po 20 rokoch fakt super manželstva si na ne ani nespomeniem.Nosím striebro je krajšie
premyslala som o tom, ze si ho dam zmensit, ale zase mam troska maly problemik s mojimi ruckami..v lete, alebo aj v zime, ked mi je velmi teplo, horuco, tak sa mi spotia a v lete aj troska spuchnu a vtedy mi je este aj maly :D.a takisto ked som bola tehotna, tak mi bol az maly v tych poslednych mesiacoch..kedze som bola tiez naliata vodou..mam pri nom taku "poistku" na prste, dalsi prstienok, ktory je mensi a dobre mi ho drzi, takze zatial to asi necham tak..
Ja som dostala trojkaratovy briliant- zasnubny prsten (poziadal ma nim o ruku) a nosim ho na lavom prstenniku spolu s obruckou, ladia.
dd mne manzel tiez kupil prsten dvakrat vaccsi, nez je potrebne, ale dala som si ho zmensit. Ty si nedas?