Velmi suche vlasy

mojsegrik

ahojte,tak aj ja mam strašne suché vlasy.Ale známa mi poradila gliss kur,a je fakt super,pomohol mi.Používam aj šampón a kondicioner tejto značky.Krásne vonia,aj pomáha.Ale používam aj oleje na vlasy.Dávam si obyčajný raciol,ale používala som aj olivový,ten je dobrý,ale teraz som nejak nekúpila,tak som si dala ten rastlinný,a pomáha aj to,len ho netreba mať dlho vo vlasoch,ja ho mám tak hodinu,a potom si vlasy umyjem.

mnamka257

co sa tyka niecoho domaceho pocula som o nejakej maske z vajca, ale neviem ako sa pripravuje.ja by som ti skor poradila masku od nivey intes repair -ma taky modry obal s oranzovym napisom .dostat je cely rad tychto vyrobkova a tym je aj ucinnejsi.naozaj to pomaha.a pomaha aj na rozstiepene konceky.

SOFFA

najlepsie pripravky na suche vlasy su Glis Kur.od masiek az po nezmyvatelne spreje.aj ten olivovy olej,ale len na konceky nie je zly

kalkulacka

Skúste fialový Gliss Kur Asia Straight aj s kondicionérom. Vlasy ostanú vzdušné, hydratované, a jemnučké. Ja som vyskúšala po všelijakých šampónoch aj kúrach, a pomohlo mi to. :)

gloss

výborná maska:
1 PL bambucké maslo
1 PL kondicionér - oblúbený
1/2 PL olej

nechať posobiť čo najdlhšie pod nikroténom a uterákom :)

zubka33

ahoj, ja som citala, ze je dobre bambucke maslo. cez internet ho predavaju po cca 6 eur, idem si kupi a som zvedava.
ja mam kucery a su hrozne suche

MissDrug

MILE DAMY ___ Garnier Fructise vyraba olej v malom granate zelenom je to davkovac ma ako mydlo ...ja mam brckave vlasky okrem ineho peroxidom poznacene a toto je jedina vec co naozaj pomoze.... ak xcete domacu masku supnite si zltko a olivovy olej je to pecka

Ria111

Mam velmi suche vlasy...chodím aj kazdy mesiac ku kaderničke sa dat podstrihnut ale behom tyždna su moje končeky zas take zničené ako na začiatku:-( Vyskušala som rozne šampony,balzamy a aj masky a žiadny výsledok... začala som brat aj vitamíny na výživu vlasov ale aj to je zbytočné...Viem že sa to može zdat niekomu smiešne čo mam za vlasy ale ja som už totalne v koncoch:-(...nema tu niekto s takýmto niečo skusenost?? prosím poradte mi čo mám na tie vlasy dat aby boli zdrave,krasne a najme aby som bola s nimi spokojná