Velmi suche vlasy

linditta

dakujem velmi pekne, neviem cez internet by som moc objednavat nechcela kedze je to dost nevyhodne..(nehovorim ze drahe)..mozno to vyzera ze som blba ale fakt ja by som bola radsej keby som si to mohla najskor osobne pozriet a potom aj osobne kupit

sweet_lolitta

linditta> mne zachranila suche konceky pred strihanim maska na vlasy od Alverde, je prirodna, stoji okolo 3 eur a krasne voni. Dostat ju v DMke, ja som si konceky navlhcila, poriadne na ne naplacala tu masku a sla spat, rano som si vlasy umyla a konceky boli krasne hydratovane. Robila som to pred kazdym umytim, az mi to uplne nevymyzlo, teraz mam konceky na tom ovela lepsie.

linditta

babyyyyyyyyy:(( ja uz nemozem..fakt uz neviem co na moje vlasy..mne tie domace vlasy teda vobec nepomahaju, a zo samponov a balzamov a masiek som toho uz mala az az..a nic:((

sweet_lolitta

treba zas na stredacku vybrat ten najvhodnejsi co je dost tazke len tak na prvykrat :D
ja som vcera bola zhrozena ake som mala suche o nicom vlasy, tak som si spravila tuto masku>
kokosvy olej, olivovy olej, zltko, med, kakao (obycajne, nie granko :D), stipka kvasnic, jogurt.
Teraz mam vlasky krasne hydratovane a vonali ako kolacik :D :D

tyrusqa

aha,no moze byt..ale ja mam opacne skusenosti,ked mi jeden sampon vyhovuje a skusim iny,vacsinou je to katastrofa :)

Najčítanejšie články