prosiim vsetkych (teda aspon baby) ktore vedia nejaky dobry recept na suche poskodene vlasy.vsetky pripravky som uz skusila,nic nepomohlo.prosim kto viete nejaky ucinny domaci recept(zabal)tak sa ozvite.dakujeeem=)
Velmi suche vlasy
diana... juj z oriflamu som už taaak dlho nič nemala, ale možno by som aj ten hydratač. šamp. aj skúsila. ja teraz neviem či z avonu či z orflamu.
zabicka1611... a máš len šampón? lebo ja rozmýšľam, že si kúpim modrý šampón aj masku a zelenú neoplachovú kúru.
zabicka: ja som ten fialovy mala ale nic moc...taky normal
čo vravíte na šampóny od avonu, tie modré, čo sú na suché vlasy? mal ich niekto? ja rozmýšľam, že si ten modrý kúpim, ale neviem aký je.
nooooo akoze moje naj je zatial sampon aloe a ibistek (ALVERDE) a kondicoiner od balei marhula a mlieko alebo ribezlovy...le chcela by som si kupit aj nejaky spraj na vlasy nezmyvatelny...mame doma 2 a jeden z nich je aj od alverde ale nie je moc dobry..taky normal..a od oriflamu taky zlty na leto a ten je super..ale chcem vyskusat uz aj nieco nove..co mi poradite??? tak celkovo co sa tyka samponov...(inac mam suche, tvrde vlasy skoro po lopatky a huste):) dakuejm
vecer si v umyvadle namocim asi tak 10 cm vlasov spodnych, utriem jemne do uteraka a poriadne este do vlhkych vlasov votriem tu masku. Idem spat a rano si uz len korienky umyjem samponom, a pouzijem kondicioner na dlzky, no myslim, ze by ani netrebalo. Potom ich necham volne vyschnut. Vlasy su ovela ovela hebkejsie ako ked masku nepouzijem :)
sweet lolitta ja tu masku mam ale nikdy ma nenapadlo pouzit ju pred umyvanim..davas to na suche vlasy alebo ako???