Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi suche vlasy

sweet_lolitta

tyrusqa, striedat treba aj napr deodoranty, lebo po case si telo na danu znacku zvykne a uz nie je taka ucinna, no ak si das pauzu a potom sa opat vratis k povodnej znacke, tak to bude zase fajn

katka,ktora ma suche vlasy:d

Ja pouzivam alverde aloe vera ale potrebujem ho prestriedavat s nejakym inym..myslite ze gliskur je dobry?..ale neviem aky:D

tyrusqa

baby,nerada to rozpravam,ale pokial ste si znicili vlasy stahovanim,melirovanim,zehlenim,bielou peroxidovou hrivou,nepomoze vam nic,iba ak ich nechate odrast.

allys69

na suche vlasy je velmi dobre domaca maska s panenskeho olivoveho oleja ..zltka ..a med nech posobit co najdlhsie a ak sa da aj nahriat a ked mate suche vlasy nikdy ich nefenujte nezehlite ani nic a nenoste ich v cope naj je mat rozpustene a stale sa o ne starat roznymi regeneracnymi maskami

misel

natali : 1 žltok,3kavove lyz.octu,2 kavove lyz.medu, 1dc oleja. vsetko do kopy zmiesat naniest na umyte vlhke vlay a dat ich do mikrotenoveho sacku a nato frote uterak a nechat posobit od 30-a viac min.

misel

ahojte holky ja som kadernicka a tiez si neviem dat rady so svojimi vlasmy ale ked mate taku profesiu ako ja tak nieje na svete farba aku ste nemali vsak? akusala som uz vsetko mozne no najviac sa mi osvecil: elséve,gliss kur a je aj maska z vischy je sice dost draha robi sa iba na jar a na jesen stoji to 1200 sk ale oplati sa. a ked si chcete farbit vlasy a nechcete ich mat suche tak nepouzivajte farby palete color lebo najviac poskodzuje a vysusuje vlasy a vlasovu pokozku

Slaninnka

Sea of spa sa da zohnat rozne,maju ju niektore drogerie alebo aj v lekarnach to maju,ale je to malo rozsirene.Ja som z Oravy a tu tiez toho vela nieje-myslim moznosti,ale ja mam kamarata co s tym robi a doddava to do lekarni a drogeriek,ale aspon mozes mrknut stranku www.seaofspa.com