Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi suche vlasy

cicuska_cmuk

avooj moje....na suche vlasy su velmi dobre zabali,ktore naozaj pomahaju...jeden znych je-na mokre vlasy nanes majonezu,a zabal vlasympokryte majonezou do uteraku,aspon na 30min...ak si tuto masku budes davat raz do yzdna za mesiac by sa mal dostavi wysledok....funguje to=)))

natali:)

tak moja,zakladom je kondicioner,no nikdy nepouzivaj sampon aj kondicioner 2 v 1.
ak nechces mat suche vlasky,tak skus toto:
Na vlhke mierne vysusene vlasy nanes kondicioner,vacsie mnozstvo ako obycajne.
Vlasy zabal do igelitovej folie a ochran frote uterakom.Takto to nechaj pekne 15 min posobit a potom kondiconer umy;)

71gloria

a ešte si všimnite, kedy sú v lunárnom kalendári vodné znamenia- rak, škorpión, ale hlavne ryby- vtedy pokiaľ sa dá ,je lepšie si vlasy neumývať. Teraz cez víkend sú ryby

71gloria

Zmiešajte 3 PL olivového oleja s 2 PL MEDU, NANESTE PO CELEJ DĽžKE VLASOV, nechajte 20 minút posobiť, potom poriadne umyť

klikac

ja mam tiez velmi suche vlasy, a zhodou okolnosti som vcera bola u kadernicky, ktora mi poradila olivovy olej s kvapkou citrona nechat posobit aj par hodin. Tak to mam na hlave uz 4 hodinky, uvidime ako to dopadne

simonka

tak každy, kto ma suche a kucerave vlasy, by mal vyskusat Gliss Kur od Shwarzkopfu,balzam na suche a poskodene vlasy.Vlasy si oplachnite vodou,nerozcesujte a naneste balzam.Vlasy by sa uz nemali oplachovat,podla navodu ano. Vyskusajte.Ja ho už pouzivam dost dlho. KUCERY SU OVELA KRAJSIE a vlasy su pruzne, nadherne sa lesknu a uzasne vonaju:)))

miska

Ahojte..ja som mala tiez problem so suchymi vlasmi a velmi mi pomohla modra indulona,ktoru som si dala na konceky vlasov kazde rano a vecer...