prosiim vsetkych (teda aspon baby) ktore vedia nejaky dobry recept na suche poskodene vlasy.vsetky pripravky som uz skusila,nic nepomohlo.prosim kto viete nejaky ucinny domaci recept(zabal)tak sa ozvite.dakujeeem=)
Velmi suche vlasy
baby ja mam uplne dlhocizne vlasy a tiez ich mam suche nikdu som ich nefarbila este len milr,ktory tiez velmi vysusuje.....a ucim sa za kadernicku takze pocuvajte:D:D:Dmam dva recepty.1-zltok z vajicka si dajte na hlavy pri umyvani.....najprv vlasy umyt samponom,oplachnut a potom dat vajce uz neoplachovat....2-zase zltok,trosku oleja asi malu lyzicku,a citronovu stavu a drzat aspon pol hodky
Ahoj Slanka,ďakujem za radu a kde sa to dá zohnať?Som z východného Slovenska a veľa možností tu nie je.Môžeš mi prosím ťa napísať aj cenu?ďakujem
ahojte,aj ja mám veľmi suché vlasy a mám odskúšané asi všetky dostupné produkty na vlasy predávané v drogériách.Ale žiadne zázraky,podľa mňa je najlepší gliss kur.Rozhodla som sa,že do vlasov zainvestujem viac a chcem si kúpiť kvalitnú vlasovú kozmetiku v lekárni al. v kaderníctve.Môžete mi nejakú poradiť a napísať aj približnú cenu?Čo je podľa vás lepšie,produkty z lekárne al. z kaderníctva?Prosím,poraďte.
sampon znacky Doliva...dostat v lekarnach, je to olivovy sampon
s prirodnymi nemam vela skusenosti a zo samponov a kondicionerov som vyskusala vselico - bez uspechu.rozdiel som pocitila tiez az pri Gliss Kur od Shwarzkopfu. Dokonca mi vlasy tak neelektrizuju.
V takych lepsich kadernictvach robia zabaly Biolage, ide o vyzivne vlasove zabaly vitaminove a ceramidove.Mne velmi pomohli.