dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
on teraz ide založiť skinheads štát- nie on nie je žiadny blázon, žiadny pacient on bude prezident, chodí s mojou segrou, ale poviem mu, že s ním niekto aj súhlasil, poteší sa,no a to sudoku to bude asi moja segra
a prečo by si nemohla, keď vieš, čo ti niekto bráni
Dokolečka,dokola všichni budou do hola... škoda ho,lebo pravdou je,že to bol môj jediný obľúbený a každý jeho príspevok ku hociktorej téme ma vždy pobavil a vždy som s ním v duchu súhlasila... A ty mi nevieš náhodou splašiť sudoku?
určite bude aj iná cesta, a k technéciovi- to je už úplne iný človek, lebo stretol jednu skinheadku, ktorá mu ukázala zrkadielko a povedala, slušal by ty bomber, hlava na krátko, a za hodinu technécium od holiča s pleškou šiel, poviem vám tak pekného skinheda už som dlho nevidel
aký stres-to by som tu musela písať hrozne veľa,skrátka sa mi pokazilo všetko čo len mohlo a jediná cesta je,že sa zhlboka nadýchnem,utrem slzy,zatnem zuby a začnem sa snažiť niečo s tým urobiť.Nie je to o tom,žeby som nevedela čo mám robiť,ja to viem,len momentálne nemôžem. S technéciom máme spoločnú minulosť na tomto fóre
akého stresu,čo máte s tým technéciom
Technécium - aha pozri dole... Prvá stránka a ve vší počestnosti... Čo tá Sandra? Nepáči sa ti?
Marcelo- no a neskúšal si sa zamestnať/brigádovať v nejakej posilovni? Asi tiež cvičíš,tak si urob prieskum,kde chodí najviac žien a určite sa ti zadarí. Ja som z Košíc a máme dokonca čisto ženské fittnes-centrá a matky z deťmi tam určite nechodia,lebo vačšina sedí pri deťoch doma... Vieš taká výpomoc v bare,alebo na tej recepcii,ked sa predávajú vstupné a nápoje... Hovadina?
No je mi ľúto,ja ju tak dobre nepoznám. A ona je zrejme teraz šťastná,má detičky a muža. Takže sorry...
fitnesky sa mi velmi pacia a tazko sa mi taka baba hlada. Ak niekto taku babu pozna budem rad ked mi da na nu kontakt. ksl , ty si odkial? Na tu babu z vedlajsieho vchodu by si mi nevedela dat nejaky kontakt? Alebo ma s nou nejako skontaktovat? Dik moc.