dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Ty si chodil na Veterinu v KE ?
"svojské názory"-tými som predsa jedinečný nie niečo napíšem a vieš kde to zaradiť. to sa mi páči, viete chvíľu mi trvalo kým som sa naučil tento archaický dialekt, ktorým tu komunikujete, ale to neznamená, že ho teraz budem stále používať, hej viem aj o existencii tejto kultúry, ale zatiaľ ju nevyhľadávam- čo však neznamená, že ma niečo nemôže naučiť, lebo ja svojho nepriateľa nikdy nepodceňujem aj keď to tak vyzerá, ale to je zámer
Vidíš fenrir,nemal si opisovať od technécia...To sa nerobí,teraz ti už nikto neuverí,že nie si technécium...
orgazmus, prense pre toto iste si aj ja myslim, ze to je technecium, lebo to uz raz pisal v neakom prispevku....a nikto nema take "svojske"nazory ako tento tu...
''mimochodom vedela si, že orangutan má menšie genitálie ako človek proporčne ku svojmu telu'' fenrir tak toto ma zabilo.. ty si na 100 pici technecium
Drahý fenrir,na Slovensku je to tak... Strávila som 3 mes. v USA a ver mi,že tam by si mohol mať penis medzi očami a nikto by ani brvou nemihol,bavili by sa stebou úplne normálne...Vždy som si myslela že američania sú jeden tupý národ,ale opak je pravdou. Myslím tých bežných ľudí v bežných mestečkách.
to si pis kamo ta stiskne a mas s neho placku
ale nie technecium sa vratil v podobe fenrira? to je ale krasne, a ja uz som sa bala, ze sa ti neico stalo.....co si sa prevtelil?
vieš čo je frustrujúce, poznal som 1 kamošku, ktará mala nepekné materské znamienko cez pol tváre, keď cestovala v autobuse, alebo hocikde medzi ľudmi po nej čumeli všetci ako na debila, faganov a pubertiakov pochopím, ale dospelých a starých tých teda nie, mal som možnosť ísť s ňou na nákup a mne to bolo blbé to čumenie, proste kokoti- neviem ako sa mohla cítiť ona a to stále ale tí istí ľudia sa budú hrať na morálnych a radiť a posudzovať toto je frustrujúce pre mňa, mimochodom tá kamoška spáchala samovraždu v 22 rokoch- toto je smutné a taká super baba to bola, len je morálna ľudina veľmi pomohla
ale prečo sa potom hrnie do takého vzťahu, keď vie, že má slabú nádej