kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Ahoj.Mám niečo k téme.Vo vedľajšom vchode nášho paneláku býva jeden párik,neviem či len spolu žijú alebo sú manželia. On je majster sveta v kulturistike a ona tiež cvičí,ale neviem či kulturistiku alebo fittnes. Vídavam ju často,chodí venčiť psa a stále má taký vzpriamený postoj,akokeby práve zišla z toho predvádzacieho pódia.Ale! Tá baba vyzerá úplne neuveriteľne! Nemá ani miligram tuku,je štíhla a má krásne vyrysované všetky svaly,má zadok aj prsia,polodlhé čierne vlasy,jemnú tvár a pekné,veľké oči,celá je vždy perfektne upravená.Ale nie prehnane,stále na mňa pôsobí dojmom,že sa už tak dokonale upravená budí ráno..Jediné,čo u nej nie je na 100% je,že nejasne vyslovuje r ,ale ešte aj to ju robí milou a veľmi sympatickou. Je naozaj zlatá a aj keď som žena a teda neviem to celkom dobre posúdiť,ale som presvedčená,že tá keď ide po ulici,tak sa za ňou musí otočiť minimálne 90% chlapov,keď nie 100%. Vyzerá naozaj skvele

........

Nikol môže byť, a čo Sandra? Ozaj,ty nechceš najprv syna? Vieš, v duchu postav dom,zasaď strom a ... Ale tuším,že si asi príliš chytrý na to,aby si si sám,(aj keď príjemným spôsobom)vyrábal konkurenciu...