dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Ahoj.Mám niečo k téme.Vo vedľajšom vchode nášho paneláku býva jeden párik,neviem či len spolu žijú alebo sú manželia. On je majster sveta v kulturistike a ona tiež cvičí,ale neviem či kulturistiku alebo fittnes. Vídavam ju často,chodí venčiť psa a stále má taký vzpriamený postoj,akokeby práve zišla z toho predvádzacieho pódia.Ale! Tá baba vyzerá úplne neuveriteľne! Nemá ani miligram tuku,je štíhla a má krásne vyrysované všetky svaly,má zadok aj prsia,polodlhé čierne vlasy,jemnú tvár a pekné,veľké oči,celá je vždy perfektne upravená.Ale nie prehnane,stále na mňa pôsobí dojmom,že sa už tak dokonale upravená budí ráno..Jediné,čo u nej nie je na 100% je,že nejasne vyslovuje r ,ale ešte aj to ju robí milou a veľmi sympatickou. Je naozaj zlatá a aj keď som žena a teda neviem to celkom dobre posúdiť,ale som presvedčená,že tá keď ide po ulici,tak sa za ňou musí otočiť minimálne 90% chlapov,keď nie 100%. Vyzerá naozaj skvele
Ozaj, ako sa máš? Čo tvoj výzor krokodíla? Už je ti lepšie?
Nikol môže byť, a čo Sandra? Ozaj,ty nechceš najprv syna? Vieš, v duchu postav dom,zasaď strom a ... Ale tuším,že si asi príliš chytrý na to,aby si si sám,(aj keď príjemným spôsobom)vyrábal konkurenciu...
ahoj láska moja, čo povieš na meno nikol, keďže sa ti hana nepáči
som úplne total sklamaný...a ja že si to rozdáme.. no skoda velka prevelká :((
ďakujem
jeej, technecium, normalne mi zacinas byt sympaticky :D
nie som buzík, takže ťa sklamem
čiže muži
stále rovnaké, chudé, malé prsia, krátke vlasy výhoda