dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Asi lepší výraz ako "na nervy" by bolo frustrujúce
Hej prečítala som si... Opice nemusím... No a nie je to na nervy,keď človek zlyhá vo vzťahu s kreténom? Pri "dokonalom" nervy mať nemusí,lebo od začiatku je hneď jasné,kto ten vzťah posere a "dokonalý" to určite nebude...
dík za opýtanie láska moja, je to omnoho lepšie ešte taký týždnik a ok , zlyhať pri kreténovi a mať z toho ešte nervy, mimochodom vedela si, že orangutan má menšie genitálie ako človek proporčne ku svojmu telu
fenrir - Ty už máš babu? Mne by sa jeden dokonalý celkom zišiel,aspoň by som potom,keby nám to nevyšlo,nemusela mať nervy,že som zlyhala pri kreténovi... A už nevyzeráš ako krokodíl?
na každom je niečo sexi nikto nie je dokonalý, teda až na mňa a ešte pár výnimiek a marcelo bolo to vo zvolene pri neresnici tam je také malé fitko, kde si zvyknem dať kanadu
hej na každom je niečo sexy nikto nie je dokonalý, teda až na mňa a ešte pár výnimiek, a marcelo bolo to vo zvolene tam je pri neresnici také útulné fitko tam chodievam na kanadu
Mne sa nepáčia kulturisti.Páčia sa mi postavy aké majú napr. volejbalisti alebo hádzanári.Alebo skialpinisti.Títo muži sú fakt pekní.
hej môžu, len to bude také silené, ale zasa predstava kvapky potu medzi polkami cvičiteľky
Keď sa dvaja ludia môžu spolu potiť na sebe v posteli,tak sa môžu spolu potiť aj v posilovni,a či čo?
Prečo by musela byť total zaľúbená? Však keď si s niekým,tak si môžete ísť spolu aj zacvičiť.Mne to aspoň príde ako celkom fajn spestrenie programu.