kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Ano,zmenila som sa vplyvom stresu.
Vždy ma na chlapoch zaujímalo,čo si prvé na ženskej všimnú..Ty máš niečo,čo si všímaš ako prvé? Ja napr. oči a potom v ďalšom kole ruky a zadok,páči sa mi určitý tvar rúk a zadku... Napr. mne sa kulturisti nepáčia...Ani ten šport...Skúšala som posilovať,ale nikdy som sa nevedela sústrediť a nudilo ma to

fenrir

a to si sa zmenila kvôli tomu stresu, veď si niekoho nájdi, a nad tým som nerozmýšľal, musí niečo tá baba vyžarovať čo ma zaujme

ksl

Ale také praobyčajné veci,žijem vo veľkom strese,zmenila som sa a všetko čo som mala strácam a ničím a trpím neuveriteľným pocitom samoty a hnusu zo života ako takého...A už sa mi ani nechce z toho dostávať,prdím na vec.Nemôžem sa ani poriadne ožrať,tak som si našla toto fórum.No,nič výnimočné.
Ale čo tie kulturistky? Nenapísal si,či by si takú chcel... Technécium to tu opísal tak realisticky,že si ho viem v tom bare živo predstaviť...

ksl

ewa,aby si správne pochopila - fajčím už dlho,nie kvôli depkám. Ja som ten typ,čo síce by rád žil zdravo a cvičil,ale naozaj mi to dáko nejde...Napr.mastné nejem často,lebo mám dáky problém z črevami a nie preto,že to nie je zdravé...

fenrir

všetko sa rozsype, dokonca aj buldozér, ale spravodlivosť existuje, lebo zasa kulturisti majú malé ciciny-že vraj

ksl

ewa- Určite nie je pravda,že si chudera. Ani ja nevyzerám ako hviezda,momentálne sa mi celý môj doterajší život rozsypal na márne kúsky,mám depresie ako hovado... Tú babu vídam z balkóna kam chodím pravidelne húliť... Oni sú taký typický párik,vidno že sú pri prachoch,ale napíšem ti ešte niečo - nedávno sa im narodili detičky - dvojčatá,chlapček a dievčatko.Vôbec som si nevšimla,že je tehotná a nakoniec sa ukázalo,že mala rizikové,porodiť musela nasilu cisárskym v 7.mes.-dievčatko mali doma tuším po mesiaci a chlapček sa narodil 600 gramový a je v nemocnici doteraz...Ale darí sa mu dobre.Ona vyzerala chvíľku taká rozhodená,ale už zas vyzerá úplne skvele a dokonca aj kojí obidve detičky... Je naozaj super. A to ja napríklad nemám nejaký dobrý názor na kulturistiku