kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

fenrir

to by asi musela byť ,ale totál zaľúbená, a marcelo neviem či taká baba bude mať čas keď sa jej nebudeš venovať

ksl

Tak to máš ťažké,keď sa ti páčia presne vyhranené typy žien...Odkiaľ si? Alebo si nabaľ hocijakú a začnite spolu cvičiť - vieš,vyformuj si ju na svoj obraz..Zaľúbená baba spraví pre svojho chlapa hocičo...

marcelo

Ksl - nie neskusal som sa zamestnat. v posilke:) Mam svoje zamestnanie - som projektant a som uz aj tak dost vytazeny:) Do posilky chodim tak 1-2x do tyzdna, ale teraz uz dlho nie lebo som chorlavy.

fenrir

píšťala znie a bránu nekonečnú hudba otvára...,keď dielo dokončil tak dlho plakal, ale ešte dlhšie sa smial

fenrir

ale segra je ako vymenená odkedy ho pozná,pýtam sa jej čo, ako a ona, že keď pohladila prstami jeho píšťalu-tak tóny zneli ako rajská hudba, ako modrý plameň vnikali jeho tóny do jej tela, v jej srdci a mysli sa niečo rúcalo a lámali sa ľady...

ksl

NApíš mi o ňom viac. Je tvoja sestra pekná? Neopustil by ju kvoli mne? A čo budem po 5 min s ním? Sudoku by mi pomohlo určite,rada dlho lúštim...

fenrir

teraz ja či technécium, lebo s ním stačí byť 5 minút a už si...,čo prežívaš prechodné obdobie- čo sa ti mohlo stať,že by v tom bolo sudoku

ksl

Ty normálne nemáš chybu! :) Klobúk dole. V tomto mojom období si hádam jediný,kto ma dokáže rozosmiať... Ď.