dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
So mnou sa tiež nedá hovoriť bez kávy,ale ja som hnusná a oplzlá a zlá,do mňa sa človek vlieva prvým dúškom kávy...Keď som bola v štátoch,tak moje spolubývajúce sa na mňa neodvažovali ani prehovoriť až kým ma nevideli piť kávu...
no ja, keď som nevyspatý a ráno skoro vstávam tak potrebujem sa trochu prebrať, lebo vtedy nie je so mnou takých 5 min reč, o tej téme úchylák z trnavy máš pravdu, ja neviem pochopiť takých ľudí,majú jasné argumenty ktoré bijú do očí- toto nie je hádam ani ich blbosť, ale niečo ešte viac, inak som prispel do tej témy, ale hneď ma vymazali, a k tvojej otázočke v nasledujúcom príspevku
Koľko čísel máš v pláne? Ešte treba pomáhať?
Presne tak!!! Asi mávaš ráno podobný letmý štart ako ja... Až na ten cukor-necukrím,vystačila by som si s tvojimi sladkými bozkami...
A teraz úprimne otázka na telo - chcem vedieť tvoj ozajstný názor na Valentína,čo si o tom sviatku myslíš a čo by si robil a nerobil cez Valentína,ale varujem ťa-žiadne triky a úskoky-chcem pravdu....Lebo ti odštiknem klepietkom ten sexi chuchvalec na chvoste a svojím ohnivým dychom ti skrátim hrivu...
hm tak kávička, a veľa mlieka, veľa cukru, 1 cigaretka a potom tá flanelka
Hmmmm a vrrrr,takto poránu,opretá o kuchynskú linku a odzadu to nemá chybu...Ba vlastne má...Obávam sa,že by sme sa najprv museli pomilovať ešte v posteli,kam by si mi doniesol moju raňajšiu kávu...Ja som totiž bez kávy ráno nepoužiteľná a mohla by som ťa aj pohrýzť...Takže ak máš pud sebazáchovy,tak by si mi ju určite z lásky urobil...
Väčšinou rovnaké znamenia k sebe nejdú...Ani som ešte nestretla pár,čo by boli obaja rovnakého znamenia...A o tvojej kočke,aká by mala byť som ti už písala...
zdravím láska, no ja som dlho nechodil zo žiadnou babou- to už je môj údel, ale zaujímavé je že sa vždy rozídeme v mieri, kamošky mi síce hovorili, že tiež majú radi rýchlovky, ale to bude potom tak ako si mi to tu ozrejmila
hej ešte som pn v piatok idem na posudkovú
no ale musím uznať, že keby si v kuchyni po ránu pripravovala raňajky, taká strapatá a len v mojej flanelovej košely a trošku prehnutá by si krájala cibuľu a košeľu by si mala len potiaľ ako najkratšiu minisukňu, tak neviem, neviem to by bola záležitosť pár minút, akurát by som musel dávať pozor na ten nôž, ale tá cibuľa by bola pravdepodobne potom všade, cibuľová kuchyňa
čo si myslíš o partnerke pre mňa, ktorá by bola tiež typická levica- mohlo by to fungovať
Rozmýšlala som,čo ti hovorila tá lesba.Do istej miery má pravdu,tak to je pri babách,ktoré ešte dobre nepoznáš.Ale neplatí to pri babe,s ktorou si v posteli rozumieš,je temperamentná a trochu sa už poznáte,lebo napr.ja keď mám na to chuť,tak ma predohra dosť otravuje.Hej a ešte dobré ráno,už nie si pn?Tá sekta sa ti teda vydarila.Kvôli nej som si zapla počítač...
ty si fakt geniálna, začínam tušiť prečo ťa okolie tak miluje
prekukla si ma, ale- stále to moje ale- máš pravdu bez jej orgazmu by to nemalo cenu , keď na to sa tak super pozerá, ale
že by som sa skúsil naučiť aj tie tantristické metódy, jogu som dlho cvičil, meditovať viem tiež dokonca som už bol aj v hladine alfa, teraz skúšam thétu a tantra má tiež niečo do seba- beriem ju teda
tak prajem ti vlhké sníčky, a neskonči pri tom pupíku
Ty si taký zlatý.Teba sa jednoducho nedá nemilovať.Si normálne rozkošný.To nemyslíš vážne,ma chceš dojať s tou rovnoprávnosťou rozkoší?Nezabúdaj,že som si čítala tvoje horoskopy....Já ťe znám,hérečko... Ty jej urobíš dobre kvôli tomu aby si sa cítil king,musí sa pod tebou zvíjať,trhať periny,škriabať,kúsať sa do ruky aby nevrieskala ako o život,pretože ju zachvacujú orgastické křče,ktoré si jej spôsobil ty, so svojím veľkým vtákom a priam tantricky dokonalou technikou...Prahovno ti záleží na jej orgazme...Vždy ide len a len o teba a tvoj pocit zo svojho orgazmu.Bez jej orgazmu by si sa cítil ako neschopák a bolo by to iba ako treťotriedne uvolnenie energie,ešte aj hocijaká ručná práca by bola lepšia... Takže tak. Na dnes polemizovania stačí... Mne teda ide len a len o svoj orgazmus.Ale on musí zo mňa šalieť,vždy sa mi darí ho dostať do stavu keď sa len veľmi ťažko ovláda,lebo ja som jednoducho úžasná,som bohyňa!!!!!
Dobrú noc a sladké sníčky,asi budem dnes v noci myslieť na všetky tie miesta čo si spomínal...