dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
:-) - stále nechápem, čo ťa núti sem písať názor na nás dvoch,obzvlášť keď nás dvoch to ale absolútne nezaujíma. Máš sa vyjadriť k téme,ak nemáš čo dodať ku kulturistkám tak sa láskavo neozývaj,alebo požiadaj administrátora o zrušenie našej témy. Vďaka tebe a tebe podobným je radosť žiť v tejto krajine. Keby sa každý staral hlavne o seba a o to, aby neotravoval slušných ľudí, bol by tu raj na zemi... Naozaj nechápem čo ťa žerie...Alebo odkiaľ berieš tú drzosť,napísať niekomu,že je retardovaný..To ťa tak desí niečo,čomu nerozumieš,že musíš reagovať systémom najlepšia obrana je útok? Alebo čo? Uvedom si,že takýmito príspevkami zhadzuješ len a len seba,prejavuješ sa ako posledný primitív (nepoznám ťa,v skutočnosti primitívny byť nemusíš),pretože ja som nikomu na tomto pokeci nenapísala jedno hanlivé slovo,okrem teba.Ty si fakt prípad. Ešte aj Fenrir prestal rýpať do druhých a to je už čo povedať.Alebo ak sa chceš zapojiť do našej debaty,tak kľudne,ale napíš niečo o čom sme sa bavili,napr. čo ty budeš robiť na Valentína a čo si o Valentínovi ako takom myslíš. Ale naozaj ťa prosím,už sa nechovaj ako polodebil a neútoč,naozaj to ponižuje teba samého ako nás dvoch.Prajem ti pekný deň
nevadi aj tak si ta viem na zivo predstavit.. dosraty roztraseny tajtrlik ktory vie sekat machra len po sieti
no už som ja taký, moje reči to som ja, ľudina ma za ne miluje alebo nenávidí, nič medzi tím nie je, len neviem prečo by si si prial ma stretnúť, sex nebude, riešenie stručne ručne tiež, tak neviem proč chceš stretnúť retarda, tebe pusu nedám
vacsi retard si ty fenrir... prial by som si niekedy ta stretnut.. neviem ci by si aj vtedy mal take reci.. svojim slovnikom mozes ohromit jedine tak tu svoju kolegynu psychicky narusenu ksl..ale klape vam to spolu celkom dobre
ksl tak toto si povedala tak ako keby to bolo z môjho srdca,teda je to z tvojho srdca, ale presne tak by to bolo aj s môjho srdca a to ja mám veľké srdce...
romantika by bola super, ešte chýba nejaká vhodná hudba-čo máš rada
prosím ťa čo vlastne znamená ksl
pre kvačku-do našej témy,zavítala osoba slovenského formátu, je to pre nás veľká udalosť, prišla na veľkom tiráku a priniesla si vlastné názory
máme tu skupinku veľkých osobností, máme vymakané témy, a veľa zaujímavých hostí
počúvaj a ktorý z nás je vačší retard, a v bufete si traja chlapci ticho pijú kavu a ja chcen piť s nimi no nemán ani na kavu...
Aha ho,kto sa k nám vrátil...
Tak vieš,že by aj ja som chcela romantiku na valentína,ale zatial sa mi nič také nepodarilo zažiť,či som mala alebo nemala práve vzťah.Neviem čím to je,že ja som nikdy nebola s niekým romantickým.Kvôli čomu si dávaš servítku pred ústa?
-RETARDI- jeden vacsi jak druhy.
no aj ja som to tak myslel, že som vulgárny, len, ja normálne mením priority, toto by sa mi pred mesiacom nemohlo stať aby som si dával servítku pred ústa
valentín, vieš ja s ním nemám skúsenosti, nie, že by som závidel to možno raz na strednej, keď sa tam verejne rozdávajú darčeky som chcel aj ja dostať valentínku, a odvtedy ho v podstate vnímam len z médií, keďže nemám a ani som nemal žiadnu partnerku na vzťah, takže môj názor je neutrálny, predstava- čo by som nerobil určite je, že by som nerobil to čo by som si myslel, že partnerka nechce- podľa jej povahy, znie to možno blbo od leva- ale je to jeden z ich hlavných charakteristických čŕt- ak si nájdu niekoho na kom im záleží, tak urobia pre to nehorázne veľa, a čo by som chcel robiť na valentína, je to paradoxné ale romantiku, nie sex, napr. sviečky okolo vane a tam sa rozprávať, nejaký uletený darček, dlhé objatie bez slov, alebo tak aj keď je to celé capina ako hrom a ty to ako prežívaš