dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
to hej nemecký turisty sú všade a to sa dá vlastne robiť len sezónne, alebo po celý rok, ako na stálo myslím
ty fakt rozmýšľaš ako ja, máš pravdu s tým, že by som mal mať nejaké tajomstvá, aby ich mohla postupne odkrývať, určite rozmýšľam a ja onej a ja to beriem tak, že keď jej poviem niečo o sebe tak ma pozná a má v tom jasno, ale to je zlá taktika na dlhší vzťah, ale ja sa neuveriteľne nudím pri tých bežných konzervačných kokotinách a vačšinou baby , keď sa chcem tak baviť nevedia prísť z nejakou témou- ty si výnimka, a to je pre mňa otrasná nuda, a keď sa to začína, tak sa jej radšej opýtam kokotinu, hoci aj koľko váži, alebo tak, čo ja myslím inak ako to vyznie a máloktorá to pochopí, čo chcem tým povedať, máš pravdu úplnú, snažím sa ju hneď očariť a asi si pomyslí, že už som použil všetky tromfy a už ju ničím nebudem vedieť prekvapiť, ale ja chcem aby mala akúsi základnú predstavu o mne a ja nikdy nezačínam s tromfami, takže mi vačšinou zostanú
máš pravdu, čím viac na východ,krajšie baby-rusko, ale napr. španielky sú na jedno kopyto, grékyne tiež, ale majú také veľké vypuklé oči a zvláštne črty tvárových kostí, že sú pre mňa sexi a taký nechápavý výzor, iné nepoznám
Inak robiť v CR to nie je žiadna ryža, je to slabšie platené a je to práca s ľudmi,čo je úplne otrasné.Musíš vedieť byť milý a presvedčiť o danom produkte,že to je presne tá dovolenka o ktorej sníval.. ˇAJ teraz je dosť vyžadované,ale by si sa divil,koľko málo ľudí z tých destinácií vie po anglicky...Grécko,Taliansko,Chorvátsko tam si z AJ môžeš vytrieť riť, nikto to tam nevie...Ešte NJ skôr...No ale možno sa to odvtedy zmenilo,ja som naposledy bola "vonku" ako CR v 1999... V USA som bola leto 2001,ale aj tam naši ludia sú/boli hviezdy...
Ale to platí aj o chlapoch.Slováci sú najkrajší, najsymetrickejší... Prvého chlapa,ktorý sa mi páčil na Korfu som zahliadla na výlete, boli sme navštíviť miestny liehovar a ja som vychádzala zo svojou skupinou von a on v skupine s inou sprievodkyňou dnu..Ešte kým som vyšla som stihla započuť výklad sprievodkyne a začala po slovensky...
Shakira - môooože byť..
teraz k tebe - mám pocit z teba,že na rande s babou sa snažíš za každú cenu zaujať,že nevieš viesť rozhovor o obyčajných, neutrálnych veciach, veciach bez testov a skúšok jej osoby,že asi moc veľa rozprávaš,že sa snažíš do tej krátkej chvíle toho rande vtesnať čo najviac zo svojej osobnosti,mám pocit že musíš veľa úprimne rozprávať o sebe v duchu ja som taký a taký a ty sa rýchlo rozhodni či bereš alebo nebereš...To ti funguje na sex na jednu noc,lebo vieš byť očarujúci..Ale tá baba,keď príde z rande domov tiež potrebuje premýšlať nad chlapom aký je a tak a čím menej o tebe zo začiatku vie,tým viacej sa bude o tebe chcieť dozvedieť viac a potom sa vytvára priestor pre zrod vzťahu.Podľa mňa musíš niečím tie baby odstrašovať, ale niečím čo je v tvojom prejave, nie výzore...Nedá sa to vysvetliť takto,cez počítač, sú to veci na ktoré by si mi mal reagovať hneď a nie opozdene cez príspevok... A cudzinka je riešenie,pretože CR je hlavne o sexe.Úplne logicky - budeš na novom mieste, iná krajina,iné jedlo,iné zvyklosti a budeš sa cítiť neuveriteľne sám - do toho nový ludia, je 100% isté,že by si si veľmi rýchlo našiel nejakú a tu by bola šanca v tom,že spočiatku by si sa vedel vyjadrovať len jednoducho a až postupne by si sa dostal do miestneho jazyka a následne sa vedel naplno prejaviť, čiže by váš vzťah dostal potrebný čas na vývoj, nič by si nemohol uponáhlať... A ešte si uvedom aj s tou krásou...Slovenky a maďarky sú jediné pekné ženy v európe a to nehovorím preto,lebo som slovenka...Ja čo som zatiaľ mala možnosť vidieť krajiny,tak je to pravda..Amerika sú dokonca úplne iné črty,tam je rozdiel markantný už v porovnaní s európou ako takou, a aj to je logické, si zober aká zmes národov tam je. Ja som stála na ulici v New Yourku a okolo mňa prúdilo neskutočne veľa rôznorodých tvárí aké som v živote nevidela..To isté bude aj Austrália, napr.na Korfu som nevidela ani jednú peknú babu,aj keď boli oháknuté a namlované, boli otrasné,každá skoba,počerné,divné vlasy a tak. Talianky detto, tie sa ale aspoň vedia nahodiť...Chorvátky hrúza...
no čo trafil som textom?
Vieš čo tieto vzťahové veci sú na grcanie - myslela som si naivne,že som za vodou... Je to celé na kokot,pretože stretneš niekoho, je ti s ním dobre, celé tvoje snaženie smeruje k tomu aby si ho dôkladne poznal, potom ho poznáš tak, že vieš čo bude presne robiť aj za 10 rokov a začneš sa nudiť...A chceš aby sa ten druhý zmenil, on sa zmení,alebo urobí niečo nepredvídateľné a človek je potom z toho vydesený a reaguje negatívne,pretože sa mu otriasa zabehaný svet...
Hej budem silnejšia, budem nosiť nohavice a čo...Čo bude moja odmena za to? Myslíš, že keď je slaboch,tak ma ocení? Nie a nemyslím že bude plakať... Opustí ma alebo si nájde inú... Aj keď už vlastne neviem,či to nebudem práve ja,čo sa nebude brániť novým veciam...
Námietka (Tango)
Nie je to jej vina, že je taká neodolateľná
Ale všetka škoda, ktorú spôsobila, je nenapraviteľná
Každých dvadsať sekúnd opakuješ jej meno
Ale keď príde rad na mňa, je ti jedno
Či som živá, alebo mŕtva
Takže námietka, nechcem byť výnimkou
Len aby som získala trochu tvojej pozornosti
Za svoju lásku nič nežiadam a nie som tvoja matka
Ale teba to aj tak netrápi
Námietka, som už otrávená týmto trojuholníkom
Závratne tancujem tango
Znovu sa rozsypávam v tvojich rukách
Niet iného východiska, musím odísť
Vedľa jej lacných silikónov, vyzerám maličká
To je dôvodom, prečo som v tvojich očiach neviditeľná
Ale mal by si vedieť, že aj malé veci sú dôležité
Radšej zostaň nohami na zemi
A pozri sa aká je skutočnosť
Námietka, nechcem byť výnimkou
Závratne tancujem tango
Prajem si, aby sme ešte dostali šancu
Prajem si, aby si nemohol nájsť miesto, kde by si žil
Preč odtiaľto
Je to všetko patetické a sardonické
Sadistické a psychotické
Tango nie je pre troch
A nikdy nemalo byť
Ale môžeš sa o to pokúsiť
Skúšať to
Alebo trénovať ako kôň
Ale nepočítaj so mnou
Nepočítaj so mnou chlapče
Námietka, nechcem byť výnimkou
Závratne tancujem tango
ok,ok tak mám aj povolenie, vieš čo hodím ti sem jeden text piesne od shakiry tango-myslím, že úplne vystihuje čo sa v tebe teraz odohráva, akurát v nej to krachlo kvôli, inej žene, tak ty si predstav jeho mamu a v španielčine má ten text ešte aj nádych erotiky ako mu dáva kopačky- nič som tým nechcel povedať
Ale takto som inak asi predtým bola pekná,len ja som mala 100 - 76 - 110 a šťastie v tom,že som priberala všade rovnomerne a nemala som pandero,ale len také podbruško a relatívne štíhly pás... V Chorvátsku som udrela tiež také zvláštne kamarátstvo (erotické,ale bez sexu) a dostala som kompliment o bruchu,že bolo ako nejakej skvelej brušnej tanečnice už nepamätám odkiaľ... A ešteže mám vraj krásny krk...Môjmu mužovi sa páčili oči a zadok,ten miluje doteraz...Samozrejme hneď po kvalitnej stanici... Zadok mám taký vypuklejší,ale nikdy sa mi nezdal nejaký zlý, mne vždy na mne vadili moje nohy,tie mám fakt otrasné, po otcovi také hrubšie, s výrazne formovaným lýtkom...No a tvár...Ťažko povedať, mám veľké oči, uši mi neodstávajú, až taká škrata nie som, viem sa namaľovať, zuby nemám biele a také ani rovné ani krivé,ale to ma nikdy nesralo...
Ták,keď som sa už takto pekne opísala,tak už sa môžeš do mňa zaľúbiť a keď ešte počkáš jednu cigu,tak ti napíšem aj niečo o tebe .... :)