kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

na záver: ja som bola strašne divoká,taká živelná, doma som bola slušná a dobrá,ale keď som sa dostala von,na disku,do krčmy mimo republiku,tak som bola nespútaná. veľa som pila a neskôr som začala aj fajčiť.Muža som stretla dva roky potom,čo som si povedala a dosť,takto to nejde,serem na vzťahy a na chlapov a bolo to po návrate z USA,kde som si totálne vyčistila hlavu aj dušu od akýchkoľvek predsudkov a názorov na život ako taký..Ostala len divokosť v sexe...Kombinácia trochu alkoholu a akotak vyspatá dávala možnosti,pri ktorých kamasútra bola rozprávka pre deti... Materstvo však vo me ubilo akýkoľvek oheň a pred Vianocami som si myslela,že zo mňa už nič nezostalo..To až ty si mi pomohol sa rozpamätať a mám pocit,že možno ešte tleje nejaký ten popol a možno bude zo mňa aj fénix...Ktovie, uvidíme...

ksl

Áno, tak presne tento druh zážitkov to je...Zažiješ a vyskúšaš veci, ktoré by sa ti v živote doma neprihodili...Mne sa raz takmer podarila trojka,neuveriteľne som si sadla s jednou češkou,bohovsky sme si rozumeli a k tomu ten môj erotickobezsexový kamarát...Chyba bola v tom,že sme dosť pili,on už prišiel zhúlený a tak,keď sme skončili v mojej delegátskej posteli,tak ja som zaspala...Ale ráno sme sa zobudili všetci spolu na jednej posteli na môj budík...

ksl

Delegát -je človek ktorý zastupuje CK na pobytovom mieste,takže je tam len toľko,koľko trvá sezóna.. ale aj to je ešte oklieštené, domáci aby vyťažili viac z CK,tak vymysleli,že keď chce mať Ck svojho pobytového delegáta tak musí platiť niečo ako víza,toto sa väčšine CK nechce,tak to potom riešia tak,že ide delegát z domu tam,pobudne 2-3 týždne a ide domov,potom je druhý a potom sa zase vymenia,a musí sa delegát tváriť,že on nie je delegát ale účastník zájazdu,pretože za to je basa a vyhostenie z krajiny...Takže ak sa niekomu z personálu znepáčiš,tak ťa natre polícii a balíš kufre a ideš domov s pečiatkou nežiadúci v krajine...
Na Korfu akože moja CK spolupracovala s miestnou CK a tak som mala úradné hodiny v kancli miestneho šéfka. Hneď na tretí deň po mne vyšiel a keďže som mu nedala,tak mi tam to delegovanie pekne "osladil"...

technécium

ako hovoríš tak mimo sezónu je to ešte zaujímavejšie, ale fakt vyzerá to zaujímavo, a myslím, že tie dobrodružnejšie zájazdy tam robiť sprievodcu je ešte zaujímavejšie, aspoň tam musia byť zdatnejší turisty, nie staré holé nemky povyvaľované na dekách, inak keď som bol na kréte tak som z jednou takou asi 50 hrával šachy, vieš ja som prišiel z rána na pláž, plná chladnička piva, tam som si rozbalil šachy a prehrával som si partie majstrov a chodil som stále na rovnaké miesto a vedľa mňa si urobili svoje miesto také 2 nemky-špaty staré, znudené asi bez manželov, chceli si pichnúť a asi na 3 deň to jedna z nich nevydržala a spýtala sa či si môže zahrať, tak jasné nie. šachy hrám dosť dobre a viem po pár prvých ťahoch odhadnúť či je mi rovnocenný protihráč a táto nebola, ale balila ma ako sviňu, si zober hráme a ona si odjebe podprdu, že sa chce opáliť a ja som pristal na jej hru a povedal som, že ak vyhrá budeme mať sex-to som samozrejme vedel, že nevyhrá ak nebudem chcieť a nevyhrala, ale ten jej pohľad, radosť a zúfalosť v jej očiach zároveň- ako malé decko, to ty poviem to stálo za to, dokonca ma aj pozvala do taverny a objednala mi raka čo tam bolo najdrahšie žrádlo- bola sranda, aspoň viem ako sa cíti keď je niekto dobývaný a poviem je to super pocit

ksl

Vieš si predstaviť koľko by trvali naše telefonáty? Možno by sme mali dať kávu kdesi na polceste Baňa PB a aspoň by sme sa určite dobre vyhrešili,keď už nič iné...

ksl

Dokonalým príkladom je moja svokra...Zo srandy som jej povedala,keď sme tam boli na dovolenke v lete na týždeň (to ma videla 3x vo svojom trápnom živote), že v PB muža nikam samého nepustím,lebo mi ho určite nejaká baba zbalí...Myslela som si,že tá piča bude polichotená,akého má krásneho a žiadúceho syna a ona mu potom poza môj chrbát vyčítala,aby sa spamätal,že lieta ako handra (lebo mi ozaj pomáha s deťmi) a že nemá hrdosť a že čo si dovoľujem,že on nesmie nikam sám ísť....Čo k tomu dodať,mala som držať hubu a krok,ale to by som musela podstúpiť lobotómiu...Piča jedna blbá...Ja som alergická na tupých ludí

ksl

Cestovný ruch je obchod,ale s tým rozdielom,že sa mimo sezóny nakupuje počet izieb v hoteli kdesi kde sa očakáva v lete nával...Niečo ako ruleta..No a potom sa urobí katalóg a na zamestnancoch danej CK je, aby nahovorili čo najviac ludí na tie zájazdy ktoré CK vytvorila...Znamená to,že mimo sezóny sa chodí po veľtrhoch CR, chodí sa pozerať tie miesta,aby sa spravili fotky a opis...Keď už je skupina ludí - zájazd,tak musia zabezpečiť dopravu,keď je to busom tak sprievodkyňu na šikpauzy - tzv.technický sprievodca,ten nabere ludí do busu, ide tam, 8hod. prestávka a hajde s odpočinutým zájazdom domov... Na mieste je jeden človek,ktorý sa potom stará o tých ludí - delegát,ubytuváva,rieši problémy a pod. a jeho úlohou je zase nahovárať ludí na fakultatívne výlety(pamiatky,vodné parky,večera v taverne)z ktorých slušná cestovka mu dá nejaké to %. Väčšinou to robí zamestnanec CK,alebo sa to rieši brigádnicky hlavne študenti alebo potom penzisti,pretože sa im dá zaplatiť málo... CK delegátovi zaplatí ubytovanie,tie lepšie dávajú aj diéty,ale inak je to bieda,čo sa prachov týka...Ale určite máš zážitky,spoznáš a ochutnáš všeličo...

technécium

presne, presne, ako sa máš, to je otázka aby silou mocou niekto s niekým hodil reč a pritom ho má na háku, alebo z povinnosti aby reč nestála, ešte aj ten negativizmus máme spoločný

ksl

tak si to pochopil správne, mi dvaja máme strašne silný pocit potreby byť úprimný a nerobí to dobrotu...Mňa keď sa niekto koho nepoznám niečo opýta idem si dušu vypluť,len aby som povedala pravdu akákoľvek je. A väčšinou to je zle, lebo ten niekto ma nepozná, chce počuť nejaké klišé a potom sú ludia so mňa zmätený...
Napr.keď sa ma niekto opýta,ako sa mám,tak ja mu porozprávam všeličo,sklony mám k negativizmu a on pritom chcel len počuť "dobre a ty?" a nabudúce sa mi radšej vyhne

technécium

kamoš ma nahováral, kedysi aby som si urobil kapitánske skúšky, je inštruktor a mám aj sen urobiť si pilotný kurz na malé lietadlá, robia to aj u nás a možno by sa to tam dalo aj využiť