dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
no ale láska, bábiky treba rozmaznávať, to nie je deštrukcia, prečo myslíš, že je shaula predpojatá- žeby ste mali niečo spoločné
to takú silnú kávu máš rada, no ja som dnes samý kofeín-káva, redbull, kofola, normálne som sa ti teraz zobudil celé mokré pyžamo, ešte aj perina-to som sa spotil
zdravím, no akurát som sa zobudil, vyspatý a noc predo mnou
No drahý, vidím že dnes večer sa mi nepodarí spáchať žiadny hriech...Tak idem spať aj ja...
A čo tá spanische spreche?
A keďže som si vzala hádam najväčšieho tĺka v celej SR,tak ho môžem s tebou podvádzať aj dnes večer...Alebo už spíš? Na čom šlapeš? Redbull? Ja len na káve,ale taký pomer káva:voda = 2/3:1/3
Šicke ahoooj. Čo tie rušivé vplyvy počas dňa....? Nevšimla som si,že by názov témy bol: Napíš čo si myslíš o technéciovom duševnom zdraví....
Ale aj napriek tomu,že Shaula je predpojatá voči tebe, súhlasím,že to nie je blbé žieňa a že má dobré názory,teda myslím v ostatných témach.
Ja sa mám už lepšie,mne sa zase podarilo zaspať poobede s bábikami,ale tak,že skrátka som sa prebrala a bolo o 2 hod.viac...Ale nezvládla som ísť na to interné...Vyprdla som sa na to,aj tak by mi povedali,že to mám s chrbtice a na dôchodcov sa mi dnes nechcelo pozerať, obvzlášť keď ísť ku doktorovi pre mňa znamená,že s bábikami ostane moja mama,ktorá má na nich priam deštrukčný vplyv
Technecium, to ci balancujem na tenkom alebo trochu hrubsom lade nechaj na mna, ja si rozumiem uz lepsie...
A shakira... urcite velmi mudra zena, ako ty... musi mat z teba veeelku radost... to je ta ksl???
co to je, nik? ty si nezbedník
a este tu nik nespomenul ze si cvok hehe chory na hlavu
no ahoj láska, tak ja som už ako zombie, spal som 12 hodín za 3 dni, toto je sila, takéto vzrúša som zažíval, keď som to roztočil v krčme
no je ti už aspoň lepšie