kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

inak shaula, čítal som si tvoje príspevky a na to, že si taká mladá máš zaujímavé názory, no čo už si preliečená
a v tejto téme balansuješ na tenkom ľade, vieš moja láska, z ktorou si tu píšem je môj proťajšok, takže si vlastne píšem sám zo sebou-dobrý postreh

technécium

shaula, nie píšem si zo shakirou, niečo ti o nej prezradím, len jej to nesmieš povedať, ona je, je-
eres sensacional, muy original, eres sentimental, tambien transparente, pero tan diferente a todo el que conozco, solo tu me llenas, que eres mi dulce condena, paralizas mi alma, solo con hablar, y me encantas tu, dices lo que piensas, eres fuego y oi calor.

ksl

no tak sme sa zase pekne zabavili,vylepšili spánkový dlh (aspoň u mňa) - môžme ísť spokojní spať...Pozdrav Vendiho a máš povolenie snívať o jednej hrubšej sexi čiare na druhej menšej čiaročke s väčšou bodkou na konci...

technécium

presne tak, ale ten striptíz na barovom stole a podotýkam s barmankou som si mohol odpustiť, ale vtedy tam boli, všetci ko a v podstate všetci mladý striptíz tancovali, ale ja som asi začal, kurňa to bolo

ksl

Tou živelnosťou a divokosťou som myslela presne to čo si opísal,ako všetci robili hada...A vôbec celý ten tvoj príspevok presne vystihol ten druh divokosi čo som mala na mysli.

ksl

Tak presne aj ja som taká...Akurát mám takých okien len minimum,vždy som sa bála znásileneia,resp.sexu bez môjho vedomia...Ale presne to robím aj ja,keď mám vypité,tak sa bavia všetci a všetkých viem zapojiť...A chlastať bez koruny alebo s minimálnym vkladom sa mi darilo takmer furt a to ani neboli drinky,že také baliace...Jednoducho sa vždy našielniekto,kto mi ten chlast kúpil a pritom som nevyzerala ako dojížďak alebo vyžírka...Viem si ťa dokonale predstaviť,úžasné...Si ma zase dokonale pobavil...Nemáš chybu, kto nezažil nepochopí...

technécium

a ešte ti hodím jeden zážitok, ja keď som opitý musí byť za každú cenu sranda, nevyrývam ani nič také, ale zábava po prdeli sa čudujem, že som ešte nedostal po čuni, tak sme sedeli poobede na tých terasách a reku dám si nejaký kokteil, dak som povedal, že chcem najsilnejší aký majú, no ale keď mi garsón doniesol taký pekný, plný 4 decový pohár, už som vedel, že to dopadne super a navrchu bola taká krásna, čerstvá jahoda, vedľa mňa sedela rodina z malým faganom a ten, keď zazrel tú jahodu, tak sa rozplakal, že aj on chce tento môj nápoj, keď mu to rodičia nevedeli vyhovoriť a stále viac reval, tak som mu tú jahodu na to špáradle dal a on prestal revať, za čo mi jeho tatík, objednal ešte jeden pohár a keď som ich vychlastal, bol som jak motor, predtým totiž miestne vínko, tak som išiel spať a večer hlava, suchoty-potreboval som vyprošťováka, idem dole do hotelového baru o polnoci, 1 pivo a keďže nik tam nebol, idem sa zabaviť inam, mal som košeľu s krátkym rukávom-havajskú na krivo pozapínanú, hnedé kraťasy- tie kúpacie a tie morské topky, najprv som sa hodil do mora osviežiť a to som už bol aj od piesku a rias- musel som vyzerať ako ET, potom som hneď išiel do karaoke baru, celý mokrý, objednal som si drink a keď som išiel platiť premočenou 50 eurovkov, tak aj čašníčka zostala obarená, po pol hoďke som bol zas nadrbaný a reku nech my pustia cockera-from a little help my frends, idem spievať, chápeš od piesku, oblečený ako dilino, riasy vo vlasoch, nepustili ma, tak som začal tancovať okolo baru, taký kruhový mali, apostupne sa ku mne pridávali a nakoniec sme robili hada po celom bare-no poprdeli, jeden holanďan mi dal potom trávu a to už všetci vreli, nič si nepamatám, zobudil som sa na hotely, ešte som mal aj 20 euro pri sebe, posteľ zadrbaná a ja som bol na tváry a prsiach pomaľovaný ako indián od rúžu, neviem čo sa dialo, ale určite to stálo za to, no ale kameň úrazu bol ten, že keď som tam potom išiel triezvy do toho karaoke, tak oni mali nad barom televízor a tam v kuse bežali fotky čo sa tam zaujímavé stalo, a zo 100 fotiek som bol na 70- striptíz som tancoval a tak, no hambil som sa ako pes, ale bola prča neľutujem