dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Technécium, čo je neskutočné? A áno, mám 15, v máji 16... (jupíí)
to máš ty fakt 15 rokov, to mi pripadá neskutočné, to ja keď som mal 15 som hral hru kto najďalej dočúra, teraz už hrám kto najvyššie
No toto?! veď jasné, aký blbec by bol blbcom kebyže je prvý... ale to neber osobne. Škriabe ma v hrdle a neviem sa poškriabať, kura!!!
ešteže tak, bo som sa už skoro niečoho naľakal, vieš shaula thalit znamená ešte aj niečo iné, inak sa zaujímaš o astronómiu, lebo môj kamoš je šéf na hvezdárskej stanici v humenom a tam som sa naučil skoro všetky súhvezdia a niektoré hviezdy- dobre sa tým oblbujú baby, ale súhvezdie škorpióna mi nejak ušlo, inak sa mi páči, že si si nevybrala najjasnejšiu, lebo aj ja som vo všetkom druhý a to je super
je to len čisto astronomická záležitosť...
Shaula je druhá najjasnejšia hviezda v súhvezdí Škorpióna a jedna z najjasnejších hviezd na oblohe.A Thalit je ďalšou z najjasnejších hviezd v súhvezdní Škorpióna.
pre zobúdzajúceho sa fénixa, vieš drahá, keď si sa tu opísala, v momente ma napadla jedna baba, ktorú poznám, len tak zbežne-prehodím raz za čas s ňou pár viet vyzerá asi nejako podobne ako ty a myslím, že aj ty asi budeš vyžarovať takú zvláštnu auru, auru kľudu a preto sa vieš s hocikým skamarátiť
no pozeral som si tie CK, vačšinou vyžadujú anglicky a najprv musíš mať sprievodcovský preukaz
shaula, neodpovedala si mi na otázku, a čo znamená tvoj nick
nakoniec skonstatujes sam za seba, ze predpojaty si ty :D
:D :D :D