kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ShaulaThalit

Technécium, predtým, ako pôjdem spať ma ešte zaujíma jedna vec. Ty si anonymný alebo nemáš problém odhaliť svoju identitu?

technécium

hej podtitul bude, prasnice a prasiatka
no ja som si ťa teda pozrel, vyzeráš ako angelina, len nejak neverím, že máš anorexiu, veď máš hmotnosť skoro ako ja,
šachy tak začnem- e4

ShaulaThalit

A je jednoduchá odpoveď na tvoju otázku, ktorá sa týka môjho veku a mojich názorov... Skús porozmýšľať- veď to rád robíš, nie???

ShaulaThalit

A ako to súvisí s mojím výzorom??? Ak chodíš na AZet, tak tam mám nejaké fotky...
Neviem, ktoré citoslovcia pokladáš za pubertálne, ale to je vec druhej strany...

technécium

no to, že máš 15 rokov a názory ako keby si zažila čo zrelé ženy, neviem síce ako vyzeráš, a ak odstrániš v komunikácii tie pubertálne citoslovcia, no ale ja tu už mám lásku vieš