dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Milá Shaula,moja psychika je na sračky...Ano,bulímia je o psychike,preto som písala,že sa nedivím,že máš tento problém.Každý kto je už len o trochu inteligentnejší,než bežný priemer trpí psychicky,je viac menej izolovaný od ostatných,nepochopený a väčšinou sám a to spôsobuje potom rôzne druhy stresu,depresie a zdravotné problémy..Ja stres riešim jedlom a viem sa napchať tak,že až na vracanie ale u mňa vždy potom nasleduje hnačka...Telo si samo urobí poriadok.Už som v podstate v takom stave,že veľa vecí jesť ani nemôžem,pretože mi to netrávi...Zaujímavé ale je,že z toho nechudnem,len sa držím na jednej váhe...Ťažký život budeš mať preto,lebo už teraz musíš byť výnimočné dievča,ktoré vidí a chápe veci,ktoré tvoji rovesníci budú vidieť a chápať tak možno o 5-10 rokov a niektorí možno aj nikdy a tak sa musíš asi cítiť hrozne osamotená a tvoja snaha zapadnúť medzi nich spôsobuje bulímiiu,ale to si len myslím,netvrdím,že mám pravdu...Nepoznám osobne nikoho,čo má bulímiu,takže toto je len môj pocit
láska to mi hádam nechceš povedať, že tvoj manžel je taký nevšímavý, inak si ma nehorázne dostala do zvláštnej defenzívy, toto sa ešte žiadnej nepodarilo, tak napr v piatok v práci som sa bavil s jednou babou a podvedome som si ju porovnával s tebou, čo by si povedala ty, čo by si urobila ..., asi mi to prepína tam hore, normálne som si začal všímať všetky baby čo sú blond, majú zafarbené pramene, sú moletky... ukázala si mi, že toto je možné riešenie, vieš ja som doteraz poznal len štíhle baby a s máloktorou som si mal čo povedať, len som zmenil názor a už asi chápem čo priťahuje mužov na kočkách s nadváhou- všetko o ich zmýšľaný je to jasné, zažili niečo čo ostatné nie, a kamoš má asi 110 kilovú babu a hovoril mi, že taký sex ako s ňou ešte nezažil, takže budú aj náružlivejšie...
to je pre teba príliš sexy!
shaula zmeráme sily tu e4, vieš pozeral som sa na šachovnicu a pešiak na e2 pôsobil tak sexi na mňa, že som mu to musel urobiť a tak ťahám na e4
ale láska, tebe sa žiadna nevyrovná, ty dokážeš urobiť to o čom ostatné len snívajú, no už sa má chrbátik lepšie
bulimia nie je o jedle... jedlo je len prostriedok... Bulímia je o psychike... Máš ju, Ksl, vcelku, alebo roztrasenú a rozbitú na malé kúsky, ako ja???
Ksl- fiha, toľká pokora...ale ale ale...
Inak keby som bola na tom len o chlp horšie ako som,tak tiež by som bola bulimička. Veľa mi k tomu nechýba...Už som to zvažovala miliónkrát...
Vtip z môjho života-
Manželka si navliekne plynovú masku a tak víta muža pri dverách po návrate z práce...Muž sa vyzlečie,obuje papuče a zamieri na gauč.Zúfalá žena sa ho pýta:"Nič si si na mne nevšimol?" On sa jej lepšie prizre a hovorí: "Vytrhala si si obočie?..."
Pre Shaulu - som neuveriteľne prekvapená tvojím vekom...Vždy si všimnem čo kde napíšeš a ešte nebolo,že by som s tebou v duchu nesúhlasila...No holka,ty to budeš mať v živote ťažké, keď už v 15 máš takýto rozum...Ani sa nedivím,že máš problémy...To ale v dobrom...Inteligencia je vždy ťažkou skúškou na psychiku.Keby si bola chalan,tak minimálne by si slopala ako dúha...Bože, naozaj mi visí sopel po kolená z toho,že máš len 15...No a sánka po zem tiež...
smrtka chodi po geriatrii, obchadza tych pacientov, hovori jednemu..ty mas este 4 dni, druhemu-ty mas este 10 dni atd, dedo si to vsimne, utecie na Novorodenecke.............tam sa zababusi, da si cumel.......smrtka prejde vsetky oddelenia a dojde na detske.....obchada to a hovori, ty mas 74 rokov este, ty mas 92, ty mas 68........pride k dedovi pod perinov a pyta sa ho, Co tu robis?...Dedo: my šme ša tejaz napapkali a ideme špinkat....Smrtka: DObje, dobje, tak špinkaj, lebo zajtra budeš robit pápá