dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
No inak ja ešte stále neviem dýchať poriadne...Zajtra,ak tu nebudeme samozrejme do rána,by som sa chcela pokúsiť o interné vyšetrenie,či to nie sú pľúca,dáko sa to nelepší..Ty asi náhodou nevieš ako dlho sa lieči natrhnutý sval?
to vážne, cítim sa poctený
to nie je zlý nápad, akurát sa tu už nik taký nenájde, shaula je výnimka, ktorá má problémy, tak ako všetci, hrali sme dnes spolu šachy v téme playchess a v anorektičkách dakde, samozrejme na teba nemá a samozrejme ja budem allan quatermain- keďže mám predpovedanú tú afriku
No tak veci robené vo dvojici vyžadujúce držanie už hocičoho je zárukou dobrej zábavy...
Podľa Agaven sa dám do normálu až v auguste..Čo si chcel navrhnúť? Napíš, nech môžem snívať o niečom príjemnom...
no každopádne maľovanie nechtov vo dvojici je vačšia sranda
No čo, napchala som hvizdičky do postielok,potom som jedla a fajčila a tešila sa na teba...Čo keby sme premenovali tému na Liga výnimočných,keď sa tu takto pripájajú aj iní...
no to si mala, teda super víkend, že balenie veď to sa musel na teba vrhnúť ako drak, ja by som ani tú dodávku nezaparkoval
no tak nejako to cítim aj ja, pifi už som chcel niečo navrhnúť keď budeš v PB a dáte sa zasa do normálu, ale vidíš
S tou nadváhou je to trochu inak,ja som vždy mala tak 10 kg nadváhu,ale tak rovnomerne krv a mlieko,mala som ploché brucho a relatívne úzky pás...Keď som sa spoznala s mužom,tak to sme mali pred štátnicami,chlastali sme pivo a o polnoci vyžierali rôzne Večierky a potom prišli stresy so skončením školy to som pribrala 10 kg,potom svadba to ma stálo 5 kg, potom rok nato potrat - dalších 5 kg,ale stále som to mala tak rovnomerne rozložené...Počas tehotenstva som pribrala 25,ale z nich už mám 20 preč,ibaže sa mi zmenil tvar brucha a už nemám taký výrazný pás ako predtým...Teraz by som sa ti určite nepáčila,myslím fyzicky,ale predtým by som sa toho nejak extrémne nebála..Skôr by bol problém v tom,že ja sa tak až pedantne o seba nestarám, napr. ma nebaví si malovať nechty..Teda na nejakú príležitosť to hej, ale takto že bežný deň nehrozí...
no ahoj láska moja jediná, kde si bola, čo si robkala
Pre leva - ale áno,manžel je všímavý, skrátený zostrich stanice si všimol hneď...
Mala som úžasný víkend bohatý na sexuálne zážitky:v piatok sa na mňa vyje..l muž a neprišiel domov, prišiel v sobotu poobede a hneď sme sa začali jeb.ť z balením,akože sa sťahujeme...Takto sme sa zabávali do 3tej ráno a 10 bol už preč aj s dodávkou a 1/4 vecí...Vrcholným zážitkom bolo,keď po príchode do PB sa dozvedel,že chlapík kt. nám slúbil byt s nami poriadne vyje..l a byt nám neprenajme...Štádium plaču a striedavého nutkania na vracenie už mám za sebou
Defenzíva - ja ťa mám v hlave už dávno a v podstate každú voľnú chvílu na teba myslím,keby sa toto dialo so mnou v reále a ty by si bol reálny človek z môjho okolia,tak by sa to dalo klasifikovať ako zaľúbenie