dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
To s tým van goghom som nepochopila, zrejme narážaš na jeho ucho a to riešenie problémov tiež nechápem..
ja som zasa nie tak pekne stavaný
aha, van gogh, ja milujem impresionizmus-sranda, ale keď ja musím riešiť všetky problémy takto
Hej je pekne stavaný, zdravý, pekné zuby, tvar lebky, ruky aké sa mi páčia, pekné oči, pery a hlavne veľký vták...Zmysel pre humor a sloboda v duši...Presne ako ty...Akurát nemá tak nádhernú fantáziu ako ty
Pocit...Ťa musím sklamať..Ja som ju len držala pod pazuchou a zúrivo drhla rukou...Keby si bol so mnou pritom,tak nemáš okrem zúrivosti a peny na papuli žiadny iný pocit - pokreslila mi fixou asi pol bytu a seba celú...Zelenou...Vyzerala ako zombie
no určite musí byť na ňom niečo extra, keď ho máš, káva bez príveskou a veľa peny v nej- liga výnimočných sa zíde
Teda časovo nám to ide super...Kávu dáme,ale bez príveskov...Inak ja mám bohovo kľudného muža, jemu by som ani nemusela klamať alebo tajiť,že kam idem...
no pozorným skúmaním, trebárs perami, by som tú bolesť identifikoval presnejšie
inak, keď som začal čítať tvoj príspevok ako si malú v afekte začala kúpať-zvláštny pocit prebehol neurónmi mojimi
čo som chcel navrhnúť- neutrálne aspoň bude sranda, že keď sa presťahujete, zabývate, vyriešite problémy, tak si dáme dakde tú povestnú kávu, ty a tvoj manžel a ja a nejakú frajerku už zohnám-shaula to bude gól
Stále čakám na ten návrh...