dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
No ja ani už neviem čo ma presne bolí,mňa bolí už úplne všetko..Toto by bolo tiež najlepšie keby si ma mohol opýtať svojimi určite nezbednými rukami a nežným jazýčkom
teraz v stredu mám ísť na školenie o 16 hod-uvidíme
to je rimavská a levice nie-blízko, blízko,
Ozaj a čo tvoja politická kariéra?
presne niečo také to bolo aj u mňa, spýtam sa ťa nebolí ťa náhodou, tak dosť veľmi niekedy od ramena cez krk- taká ostrá sekundová bolesť
Vážne? V auguste? A čo tým chceš naznačiť? Nenapísal si mi,čo si chcel navrhnúť...Mám v pláne poslať životopis aj na obchodného zástupcu Levmilk a Tauris...Vieš firemné auto aj na súkromné účely, mob. telefón plný neznámych čísel zákazníkov...
No tak ja sa neviem nadýchnuť,mala som svalovku,pretože som v afekte schytila dcérku a držala som ju pri umývadle a umývala,no a je už ťažká,na druhý deň som mala príšernú svalovkovú bolesť chrbta a vpredu na bruchu,ale potom to prešlo,tak ako svalovka,akurát že na tom pravom hrudníku to ostaloa zhoršilo sa to tak,že nebyť analgetík,tak ma bolí ešte okrem dýchania aj chodiť,úplne minimálny pohyb hrudného koša ma bolí a keď urobím nejaký nevhodný pohyb tak normálne tam okrem bolesti cítim akokeby kŕč,taký ako keď máš nedostatok Mg a máš tie také bolestivé kŕče napr. v nohách...Asi som si natrhla nejaký trápny svalík medzirebrový...No a napr. neviem ležať na chrbte a ak ležím tak sa potom sama neviem zodvihnúť...No geriatria šuvix...
inak ja mám v auguste narodky-30
inak na tých nechtíkoch a ich lakovaní ma dosť dobre vzrušuje, keď sa lakujú na nohe a medzi prstíkmi máš tie penové-želé cukríky- to je potom hra
vieš čo ja keď som mal na hrudníku natrhnutý sval tak som sa 2 týždne nevedel sám pohnúť a mesiac som bol na tom tak, že som ruku dvíhal 10 min- ale ja som mal pri nerve narazený, tak možno preto tak dlho a asi ďalšie 2 mesiace to nebolo ono