kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

ja mám sestru, a tiež som starší, bývam u rodičov, lebo som zistil, že je to bohovsky pohodlné, papanica je, prídem kedy chcem a nik nehubuje a tak

ksl

Ktovie aké by bolo milovanie sa v mori za splnu mesiaca...Keď jeho jasné svetlo zrkadlí na hladine strieborný most do nekonečnej šíravy...

technécium

ahoj láska, ty teda vieš naťahovať-geniálne, no vidíš ešte aj tú skladbu ja som nerozumel ako dvier..., ale tým kľúčom by som sa znažil zatvoriť aj niečo iné, hladkáš si stehná, vidím, že si veríš, ladne ma zvádzaš svojím krásnym perím...

ksl

Tak ako? Necháme to tu dnes vychladnúť? v zmysle zvyšovania túžby a veci s tým súvisiace...?
...vychádzajú z tvojich pier
ako dvier
bozk je klúčom jediným,
ktorým ich zavrieť chcem