dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
nepoznám sladšie slová ako, tie, ktorými vždy moju hlavu popletieš, vychádzajú z tvojích pier, bozky lúčov...nepoznám, ja nepoznám...
Krá-rá-rá-rákajú vrany
nečujne mrholí
sme tu tak ako
keby sme neboli
pá inak mi ešte nikto nikdy nepovedal to čo ty pred chvíľou, normálne som vyvedený z mieri, krútim sa, krútim, ty si to zavinila, ženie ma k tebe vlastná sila...lalalalala
Ano tá jahoda ma tiež dostala.Deti sú úžasné svojou otvorenosťou a ochotou milovať bez predsudkov..Majú ťa radi a neriešia aký si a prečo, načo a začo..
Ták a toto bola posledná múdra vec o ktorú som sa dnes pokúsila. Zatiaľ pá a brú noc...
mám rád imt smile, táto sa volá úprimnú sústrasť, to je smutná pieseň a pokračuje pozri sa na mňa aký som mŕtvy, nemám už krídla ostali plutvy, odchádza ďalší vlak z toho depa, umrel som náhle tak mi to prepáč- ešte aj ten vlak je tam
neviem, toto som nezažil, ja deti nemám, ale mne deti nevadia, skôr ma majú radi, to ako som ti písal o tej jahode na tom kokteily, to som raz dávno, ale nehovor to nikomu, bol na akcii, niečo pomôcť, potom opekačka, chľast u kamoša staršieho o 10 rokov, akurát vtedy sa s ním žena rozviedla a on žil s troma detmi, neriešim prečo, ako, proste on ich vychovával a ja s kamošmi, keď som už unavený zaspal, teda on ma odniesol do postele mi ráno hovorí, že jeho dcérka pol noci revala, lebo sa do mňa buchla a chcela ísť spať ku mne- to mala 8 rokov, neviem ja deťom urobím radisť typu tým kreslením po stene , alebo tak podľa situace
Máš rád IMT Smile? Sú dobrí..To je tá,čo pokračuje krútim sa, krútim, ty si to zavinila...
Ten príbeh si pochopil tak ako som ho písala,nie je to napísaním,ale tým aký si a ako sa pri našom písaní cítiš...Ver tomu,že chcel nastúpiť do toho metra,ale zase som mu dlho ubližovala odmietaním,aj keď jemným...Musel byť v šoku...Celé roky si ma vytĺkal z hlavy a zrazu som bola kvôli nemu v Prahe a dokonca som sa chcela s ním vyspať...
Počkaj keď dáme tú kávu v reále...Príde mi,že len čo sa zbadáme,tak sa začneme rehotať a presmejeme sa celé stretko...
Nikdy som nemala vzťah k deťom,ale myslela som si,že keď budem mať svoje,tak sa to zmení..Ale nezmenilo,svoje milujem a k ostatným nemám vzťah ako aj predtým...Neviem,či to aj chlapi tak cítia, ale v podstate je to ozaj tak, že keď niekoho chceš na celý život,tak cesta nevedie cez partnera,ale treba si spraviť dieťa..Ono ťa bude milovať navždy, ak to samozrejme nejako extrémne neposerieš
cesty osudu sú zvláštne, nebudeš veriť, ale ja mám pustené piesne stále pri tomto našom písaní a keď som čítal ako stál na tom nástupišti a plakal, počúval som pieseň- máš mokro v očiach a sucho v ústach, už som ti umrel, úprimnú sústrasť- zvláštna irónia, že