Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.
Rodina ano/nie
Som vcelku v poriadku, len hlava ma akosi pobolieva...asi z detí...
filozof už si to riadne domotal....
ja, ze ta nieco boli..:)))
nellkou byť nemôžeš, bo som zaregistrovaná...Tak čo, ako to vlastne je?!
Joj, tak sa dívam, že som to napísala trocha domotane, ale dúfam, že ste pochopili, čo som mala na mysli. Vyhováram sa na čas uááááu..../to bolo akože zívnutie:)/
zeby som bol nellka a zaroven lenuliatko?..:-O
sorry, o 10:)
....tak asi nie:) Ach, áno, o tom prekvapení zo zrelých myšlienok...to som sa pobavila. Sorry, ale ja sa nebudem ani len v teoretickej rovine baviť o tomto s človekom, ktorý k tomu už len vzhľadom k veku a vlastným primeraným skúsenostiam k tomu, nie je rovnocenný partner/na tatkéto debaty/. Niečo podobné tu už niekto predo mnou písal a úplne s tým súhlasím. Ozvi sa tak o 20rokov, minimálne.
:D..nelka to bolo dobre
nellka neblázni :-)))