Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

ewa

Mojaeni hovori sa, ze ked zena caka dievcatko, tehotenstvo ma tazsi priebeh. Vplyvaju nan estrogeny, ktore produkuju vyvyjajuce sa zenske organy plodu. Ja chvalabohu som nemala nevolnosti, len velmi ojedinele, skor som sa citila ako po opici, ale rychlo to preslo. Tu Zoru cvicim doma, aj ked Zora Centrum je 5 minut autom od nas. Nejako sa mi tam ale nechce chodit, radsej si to odcvicim doma, nemusim sa ani licit, dam si sprchu a idem dalej riesit veci.. (Ja bez licenia nevyjdem z domu :-) Vyjde ma to menej casu. Ale v 30tt. zacnem chodit na dychacie cvicenia a pripravu na porod. V poslednych dnoch ma ale velmi trapi nadcha, tak nemozem cvicit, som akasi oslabena :-( Zevraj tehotenska nadcha.

mojaeni

ja som po porode stratila len 5kil, z toho 3,20 bola moja dcerenka.Potom este dalsie dve kila sli v dole v priebehu tazdna, ale tie ostatne pomalicyky a postupne a 3kila mi ostali dodnes.

mojaeni

ewa, nepribrala som, pretoze som mala ranne nevolnosti, ktore trvali 24hod. denne.S tym zlym pocitom som zaspavala a rano s aprebudzala. vypadala som ako matoha, bleda v tvari, kruhy pod ocami.Citila som hlad, ale zo vsetkeho sa mi dvihal zaludok.V pase som trochu zhrubla, to je jasne, ale normalne som sa vmestila do svojich veci.
Tiez som si dala taky limit, ze priberiem 10, max.13kil. Aj som si cvicila doma, mavala som pravidelne prechadzky, ale tak ono je to u kazdej inak. Nakoniec som to dotiahla na 17kil, a to nemozem poveda, ze by som sa stravovala nezdravo, alebo jedla dvojnasobne.
A to cvicis podla DVD? Alebo aj chodievas na cvicenia pre tehotne? Tu u nas nic take nie je.

lenuliatko

dakujem ewa :)ked tak nadtym rozmyslam vazila som sa naposledy mesiac pred porodom a vyzeralo to na 8-9 kil hore ale moze byt ze aj posledny mesiac som pribrala este nejake kilecko mozno 2.nevazila som s a.nebolo casu a bola som uz taka velka a gulta a zeby som asi nevidela ani na vahu cez brucho :D tvoje babo ma 400g a nasa mala ma uz 5,5 kila aspon urcite :D bambuch maly.

ewa

Mojaeni ako ze si do 20tt. nepribrala ani deko? A brucho si uz mala:-) Ja mam na sebe zatial 4 kila navyse a tiez sa mi to zda vela. Je pravda ze zjem toho viac, ale len zdravsie veci. Mam 176cm, tak sa to aj v tehotenskych satach a pri mojej vyske strati. Planujem pribrat tak 9 kilo do konca tehu, viac nechcem, aj ked nevidim to moc optimisticky. Teraz mam 62kg. Lenuliatko a ty ako ze si len 8 kil pribrala? Aj si cvicila? Po porode si musela byt ako pred tehu ked si zratas vahu plodovej vody, placenty, atd...Ja sa snazim aspon 3-krat do tyzdna cvicit Zora-baby a nie su to lahke cviky ako by sa zdalo, tak dufam ze to pomaha aj na udrzanie kondicie :-) Teraz ma maly okolo 400g :-)

mojaeni

lenuliatko, ahoj.Mam podobny nazor na hmotnost a vyzor zeny. Napr .mam kamosku, ktora ma 60kil a mam tip top figuru, stale jej ju zavidim a ja som mala o tri kila menej a vyzerala som sice dobre, ale nie tak ako ona.
Ja som mala pri mojej malej tiez 57kil, ked som otehotnela.A prvych 20tyzdnov som nepribrala ani deko, jaj ako som sa tesila, ze mi to ide tak vyborne. No ale poslednych 10 tyzdnov to slo rapidne hore samo od seba.Pribrala som spolu 17kil a po porode som mala pocit, ze tam snad este jedno dieta mam:o)
Dufam, ze tentoraz to nepojde hore tak rapidne.

lenuliatko

wretienko nemyslim si ze 57 kil je vela.ja mam vacsie prsia ale zase som cvicila ale tlusta neisom.ved ani nevies jak vyzeram.na niekom aj 65 kil vyzera dobre.a ja keby som mala 53 kil vyzerala by som jak 13 rocne dievca vychudnute.

wretienko

Ja sa tesim na brusko, tehotna este nie som ani zatial neplanujeme, ale myslim, ze to bude pekne. Tesim sa aj na to, ze priberiem:) lenuliatko, pribrala si len 8 kil, to je super. na druhej strane 57 kg pred tehu je dost. Svagrina ma 170 cm a 54 kg a vyzera vyborne, ked ma 56 citi sa ako tucko:)

lenuliatko

baby pruidam sa do vasho rozhovoru ak vam t nebude vadit :) ja som pocas tehu pribrala asi len 8 kil alebo 9 uz neviem presne.cize nie vela ale amal ma cez 4 kila a brusko som mala take velikanske ze ma manzel tahal z postele soferoivat som nemohla lebo sedacku som musela posuvat do zadu aby mi volant netlacil na brucho a tym padom som nedociahla na pedale :D manzel vravi ze som vyzerala ako balonik.a to pred porodm som mala 57 kil asi.teraz uz pomaly zhadzujem.snazim sa jest take veci aby to ani malu nezatazovalo velmi a aby som aj zhodila.