Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

lenuliatko

ewi nie si krava.v pohode.ja sa zase citim previnilo ze som veôa soferovala pocas tehu a nevzdala som sa toho do poslednych tyzdnov ked som uz nedociahla na pedal.a tak to aj skoncilo.mala som autonehodu ale nastastie sa malej nic enstalo.ale mam vycitky doteraz.a preco?lebo ma bavi soferovanie a ja mam taky sportovy typ jazdy ci ako tomu hovori moj manzel a nejazdim najpomalsie.ale uz som sa poucila.

lenuliatko

tak my sme uz doma.malu som asi uplne zmorila lebo spi ako zarezana :) takze sa asi vrhnem na ten riad od vcera a ostatny neporiadok.ale budem prebiezne sledovat co tu pisete a odpisem ak bude cas.tieto posledne dni mala spi uplne uzasne.vydrzi dost dlho a nevyrusi ju hned tak nieco.len manzel ked nabehne a skrici kde je ten moj chrustik a hned mi ju zobudi.bila by som ho zato.je to ok ked mala tak spinka dlho?nase krsniatko viktorka nespi tak dlho casto sa budi a tak.

ewa

Ja sa tiez presne tohoto obavam :-( Manzel chcel velmi chlapca aj ked sa tvaril ze mu je to jedno, no oslovoval ho v muzskom rode. Po pravde hlboko v srdci som chcela dievcatko a velmi ma to trapi, lebo sa citim teraz previnilo voci mojmu chlapcekovi :-(( Trapi ma aj to ze som citila sklamanie ked mi oznamili pohlavie, ja som taka krava, ze?? Teraz by som ho nevymenila ani za svet.

mojaeni

Vies co, mne teraz tiez sladke nechuti tak ako za normalnyh okolnosti, ale vzdy si z niecoho ukusnem.Asi sila zvyku:o)
Popravde povedane, viacej by som sa priklanala k dievcatku, stale si myslim, ze s chlapcom to nebudem vediet:o) Ale samozrejme ak to bude chlapcek, tak beriem :o)To najpodstatnejsie je, aby boli ti nasi drobcekovia zdravi.

ewa

Ja cez tehotenstvo nejak nemusim sladke, chvalabohu, no pocula som ze ked zena caka dievcatko ma neodolatelnu chut na sladke :-) Mojaeni teraz chcete chlapceka, alebo ti to je jedno?

ewa

Ja som pred tehotenstvom trpela poruchami prijmu potravy, preto tak riesim vahu, no nemala by som.. Teraz papam normalne, aj ked niekedy uz neviem co obnasa vyznam slova "normalne". Nerada by som vela pribrala, lebo zas by som to po porode riesila, citila by som sa neatraktivna, esteze mam stastie ze sa dost rychlo zbavujem kil v strese a dietatko urcite prinasa aj stres okrem radosti a stastia :-)

mojaeni

tak primerane, hoci na sladke sme obidve, vlastne aj muz:o)
No, ona odkedy sa narodila, bolo mi jasne, ze to nebude pokojne dietatko, ktore vydrzi tam, kde ho polozim. NA jednj strane som rada, vsak sa aspon vie ozvat, ale niekedy mi veru dochadza dych:o)

mojaeni

dd, dakujem.Je tvoja mala ziva? Moja je aj za troch, take male neposedne zabiatko, musi byt vynimka, ked je chvilku pokojna. A strasne tvrdohlava, niekedy je s nou naozaj tazko vyjednavat, co ti poviem:o)
ja mam pocit, akoby som uz mala aj teraz aspon tri kila na sebe,nezapnem uz skoro ziadne nohavice, no na hmotnosti som zatial nepribrala.tentoraz hrubnem v pase dost rychlo v porovnani s prvam tehotenstvom.