Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

mojaeni

tak len piste tie napady, lebo ja som tiez uplne bezradna. Zatial mam pre svojho muza Obsession vonavku, tu zboznuje, viem ze ta ho velmi potesi. Ale co viac...

mojaeni

ahoj dd:
vsetko, co pises, je uzasnea ja tiez moju malu strsne rada pozorujem a fakt som niekedy v udive, co vsetko si take malicke stvorenie dokaze zapamatat.
Takze tvoja mala uz ma aj nejake zaklady vzdelania zo skoly:o) Hudbu som pocuvala aj ja,klasicku ani vaznu nie, ale tiez z radaia a vela som si pustala moju oblubenu Madonnu., A poviem ti, ze to dieta ju musi pociuvat stale, kazdy den si ju vyziada, musim jej vsetky CD pustat aj v aute, proste kdekolvek. Je mi z toho az smiesne. mNa najviac nadchlo aj to, ked sme sa s nou presuvala raz ku nam domov, alebo ku svokre ona si to po prvej ceste zapamatala.( mylsim, od kedy aj vnimala okolie)A ked sme sli, hocikam, presen vedala, ku komu ideme, hoci sme etse neboli priamo na mieste.
Alebo sa sama zacala pytat na znacky aut pocas jazdy v aute. Takze odkedy vie rozpravata, medzi jej slovnu zasobu okrem beznych slov patria:skoda, fiat, mercedes, pezot...a sfleku tie znacky aut rozozna.
Nechcem byt nejak prehnane pysna, alebo sa nou chvalit, ani to nerobim, lebo kazde dietatko je sikobne a pravda je, ze male deticky maju ohromnu vnimavosta pamat.

lenuliatko

my sme si postavili dom na vianoce :D ale my to tak nepocitame.vonavku mu nekupujem lebo ich ma uz viac a ma len svoje oblubene.kozena taska je dobry napad.do prace chodi vacinou v saku koseli a nohaviciac alebo v rifliach.nemusi byt v obleku takze by sa mu aj mozno hodila :)rozmyslam este nad nejakou wii hre.ktoru si budeme moct zahrat na porjektore spolu.mame taky bow aj tenis a normalne musis behat pritom mas na truke ovladacky a normalne trieskas a hybes rukou ako na tenise a na stene sa ti to ukaze ako ze hras tenis.teraz sa mi to hodi lebo potrebujem trosku nabrat kondicku a tak...
ale este nejaky napad potrebujem vobec netusim co by chcel lebo uz am asi tak vsetko a nie je narocny .

ewa

Leni ja mojmu kupujem pod stromcek aj na narodky parfem Lalic 100ml, viem ze otrepane ale on ich mina strasne rychlo. Potom teplakovu supravu Nike,kozenu pansku kabelu u Batu maju krasne a knihu o vine. Spolu sme si kupili trojizbovy byt v Ba v Octopuse, na vianoce sa don stahujeme, tak to mame ako spolocny vianocny darcek :-) Tesim sa :-)

dd

mojaeni..nasa bude mat presne na stedry den 1,5roka a niekedy zostanem az v uzase, ze co si zapamata, alebo aku suvislost si s cim spoji..kedysi sme sli k autu, ja som drzala v ruke kluce..myslim, ze som jej predtym rozpravala, ze sa tym odomykaju dvere na aute, ale som jej to neukazovala..ona si odo mna vypytala tie kluce, nastrcila rucku s nimi ku klucovej dierke na dverach auta a povedala:"tam".ja som ostala kukat, ako obarena a samozrejme som jej to potom vysvetlila a pochvalila som ju..to mala max.rok aj dva-tri mesiace..na nocnik som ju tiez davala asi od 7.mesiaca a tiez uz sa mi tri ci styri tyzdne pyta, takze je to priblizne ten vek, ako Tvoja dcerka :).ja som inak malej davala este v brusku pocuvat hudbu, manzel mi spravil jedno take sluchatko vacsie, napojili sme ho k walkmanu a to som si prikladala k brusku..pocuvala vaznu hudbu vecer, ako som zaspavala a cez den samozrejme radio :D a este ked som chodievala do skoly, tak prednasky a cvika so mnou absolvovala :D.teraz je uplne akoby zavisla na hudbe, stalo sa mi, ze mala asi 7mesiacov(sedela na posteli), ja som zapla radio a ona sa zacala na tej posteli tak pohopkavat.to som tiez kukala ako puk :D.u mojich rodicov si vedela v jednom roku sama zapnut radio(sice to je len stlacit jeden gombik, ale je uchvatna, jak k tomu radiu pricupita..), u svokrovcov v dome si v obyvacke pricupita ku krbu, tam maju polozeny ovladac od radia, povie tan tan, schyti ovladac a pusti si radio:D potom sa tam vykruca ako riadna tanecnica..aj tu na byte uz pocuvam stale tan tan a musime zapinat radio :D.takze premyslam takisto nad tanecnym kruzkom, resp.tanecnou skolou...no a zboznuje auta, tak uz len ticho dufam, ze z nej nevyrastie pretekarka, lebo asi umriem strachom o nu :).

lenuliatko

uvidime naco bude mat nasa mala predpoklady.som zvedava.
ewi ja som sa auta fakt nevedea vzdat.casto som musela aj pocas tehotenstva jazdit do bratislavy ,lebo sme mali este vtedy rozostavany dom teraz je uz chvalabohu dostavany ,musela som vybavovat ejake veci a tak kedze manzel nemal cas nato ked bol v praci.ja bez auta som stratena :)a to mam vodicak kolko no.od svojej 18 cize dva roky.ked sme sa vzali este som nebola vtom takze som si veselo jazdila ako sa mi chcelo.no potom mi to uz tak nebolo jedno.a stym alkohol a fajcenim si nerob take vicitky.vravi sa ze kym nevies ze cakas babo nic take mu neublizi.

ewa

Mojaeni vsetko je v absolutnom poriadku, ani naznak chybicky. Musim si zaklopat. :-) Snazim sa jest vela omega-3 mastnych kyselin aby bolo inteligentne, je to dobra vyziva pre mozog. Letim uz na nakupy :-)

mojaeni

ale ked si zistila, ze si tehotna, prestala si, ono sa zase neda zit bez prehreskov amysliet na to, co ked .Babo je zatial v poriadku podla vysetreni, vsak? To je hlavne.