mojaeni..nasa bude mat presne na stedry den 1,5roka a niekedy zostanem az v uzase, ze co si zapamata, alebo aku suvislost si s cim spoji..kedysi sme sli k autu, ja som drzala v ruke kluce..myslim, ze som jej predtym rozpravala, ze sa tym odomykaju dvere na aute, ale som jej to neukazovala..ona si odo mna vypytala tie kluce, nastrcila rucku s nimi ku klucovej dierke na dverach auta a povedala:"tam".ja som ostala kukat, ako obarena a samozrejme som jej to potom vysvetlila a pochvalila som ju..to mala max.rok aj dva-tri mesiace..na nocnik som ju tiez davala asi od 7.mesiaca a tiez uz sa mi tri ci styri tyzdne pyta, takze je to priblizne ten vek, ako Tvoja dcerka :).ja som inak malej davala este v brusku pocuvat hudbu, manzel mi spravil jedno take sluchatko vacsie, napojili sme ho k walkmanu a to som si prikladala k brusku..pocuvala vaznu hudbu vecer, ako som zaspavala a cez den samozrejme radio :D a este ked som chodievala do skoly, tak prednasky a cvika so mnou absolvovala :D.teraz je uplne akoby zavisla na hudbe, stalo sa mi, ze mala asi 7mesiacov(sedela na posteli), ja som zapla radio a ona sa zacala na tej posteli tak pohopkavat.to som tiez kukala ako puk :D.u mojich rodicov si vedela v jednom roku sama zapnut radio(sice to je len stlacit jeden gombik, ale je uchvatna, jak k tomu radiu pricupita..), u svokrovcov v dome si v obyvacke pricupita ku krbu, tam maju polozeny ovladac od radia, povie tan tan, schyti ovladac a pusti si radio:D potom sa tam vykruca ako riadna tanecnica..aj tu na byte uz pocuvam stale tan tan a musime zapinat radio :D.takze premyslam takisto nad tanecnym kruzkom, resp.tanecnou skolou...no a zboznuje auta, tak uz len ticho dufam, ze z nej nevyrastie pretekarka, lebo asi umriem strachom o nu :).